Blogolj!

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

2020.06.02.
Szijjártó Péter keddi beszámolója szerint a múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint beruházást, és 143 600 munkahely megtartását vállalták.

Szijjártó: jelentős szerepet vállalhatnak a munkaerő-közvetítők a gazdasági újrakezdésben

2020.05.04.
Szijjártó Péter szerint a munkaerő-kölcsönző és munkaerő-közvetítő cégek jelentős szerepet vállalhatnak a gazdasági újrakezdésben, ezért a kormány számít a közreműködésükre és a tapasztalataikra.

Külgazdasági rekordokat döntött Magyarország 2018-ban.

2019.01.03.
Tavaly külgazdasági rekordokat döntött Magyarország, soha ennyi és soha ilyen nagy értékű beruházás nem érkezett Magyarországra, mint a tavalyi évben - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hivatalosan is köszöntötték az American Airlines járatát

Hivatalosan is köszöntötték a hét év után Budapestre visszatérő American Airlines philadelphiai járatát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Ismét van közvetlen repülőjárat Budapest és az USA között

Elindította Budapest és New York-John F. Kennedy közti menetrend szerinti, közvetlen járatát a lengyel LOT légitársaság, ezzel hét év után ismét van közvetlen repülőjárat az Egyesült Államok és Magyarország között.

Virágzik a magyar-kínai gazdasági kapcsolat

Közép-Európában Magyarország lett Kína első számú gazdasági partnere
Mára Magyarország vált Kína első számú gazdasági partnerévé a közép-európai térségben - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Pekingben a közmédiának.

Ezeket a cikkeket olvastad már?