25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

2020.09.18.
A munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatok számíthatnak a kormány támogatására - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kazincbarcikán, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. szerződésátadási ünnepségén.

Szijjártó: történelmi gázvásárlási megállapodás született a Shellel

2020.09.04.
Történelmi, hosszú távú gázvásárlási megállapodás született a Shellel, lekötötték a visszagázosításhoz szükséges kapacitásokat, ezzel mindkét feltétel teljesült a cseppfolyósított gáz (LNG) érkezéséhez a krk-i LNG terminálról - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Szijjártó: a magyar gazdaság leállását kell megakadályozni

2020.09.02.
A koronavírus-járvány második hullámában a magyar gazdaság korábban látott részleges leállását kell megakadályozni, és ehhez az egyik legjobb eszköz a határokon életbe léptetett korlátozó intézkedések sorozata - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, ahol átadta a Tecnica Ungheria Kft. beruházástámogatási okiratát.

Szijjártó: Több száz milliónyi beruházás érkezik Magyarországra

2020.07.27.
A következő hónapokban Dél-Koreából Több száz milliónyi eurónyi beruházás érkezik Magyarországra – mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Szöulban tett látogatása során hétfőn.

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

2020.06.02.
Szijjártó Péter keddi beszámolója szerint a múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint beruházást, és 143 600 munkahely megtartását vállalták.

Szijjártó: jelentős szerepet vállalhatnak a munkaerő-közvetítők a gazdasági újrakezdésben

2020.05.04.
Szijjártó Péter szerint a munkaerő-kölcsönző és munkaerő-közvetítő cégek jelentős szerepet vállalhatnak a gazdasági újrakezdésben, ezért a kormány számít a közreműködésükre és a tapasztalataikra.

Külgazdasági rekordokat döntött Magyarország 2018-ban.

2019.01.03.
Tavaly külgazdasági rekordokat döntött Magyarország, soha ennyi és soha ilyen nagy értékű beruházás nem érkezett Magyarországra, mint a tavalyi évben - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hivatalosan is köszöntötték az American Airlines járatát

Hivatalosan is köszöntötték a hét év után Budapestre visszatérő American Airlines philadelphiai járatát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Ismét van közvetlen repülőjárat Budapest és az USA között

Elindította Budapest és New York-John F. Kennedy közti menetrend szerinti, közvetlen járatát a lengyel LOT légitársaság, ezzel hét év után ismét van közvetlen repülőjárat az Egyesült Államok és Magyarország között.

Virágzik a magyar-kínai gazdasági kapcsolat

Közép-Európában Magyarország lett Kína első számú gazdasági partnere
Mára Magyarország vált Kína első számú gazdasági partnerévé a közép-európai térségben - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Pekingben a közmédiának.

Ezeket a cikkeket olvastad már?