Blogolj!

A főváros vezetése elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt

2019.07.26.
A polgármesterek és a főváros vezetése is elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt – derült ki a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által szervezett tusványosi kerekasztal-beszélgetéseken.

Madridban is aratnak a sikeres magyar startupok

Madridban és Santanderben mutatkoztak be budapesti startupok a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Madridi Nagykövetsége szervezésében április 23-24-én.

Izraeli meghívást kapott két józsefvárosi startup

Az EDU BASE, vitte el a pálmát, a vele járó másfél millió forintos pénzdíjjal a Vállalkozz Józsefváros nevet viselő innovációs vetélkedőn, amelyet a kerületi, illetve a jövőben a kerületben tevékenykedni akaró startupok számára rendeztek.

Inspiráció: startupfesztivál a Bálnában

A legutóbbi Eurostat felmérés szerint hazánk a 3. helyen áll a gyors növekedésű vállalkozások arányát tekintve az unióban, továbbá egyre nő a komoly eredményeket felmutató startupok száma.

Startupok izgalmas versenye az esti Duna vizén

A Pozi Technologies bemutatkozó előadása nyerte a zsűri és közönség szavazati alapján odaítélt első díjat a Rheinland Pitch fiatal, innovatív vállalkozások versenyén. A cég a különféle gyártási folyamatokat elemezve azonosíthatóvá és kiküszöbölhetővé teszi a veszteségeket, ügyfelei 15-25 százalékos hatékonyságnövekedésről számoltak be.

Kapcsolatépítés – Startupok versenye lesz ma a Dunán

Rheinland Pitch on Danube címmel elsőként ad otthont Európa egyik legnagyobb startupversenyének ma délután a főváros a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében.

V4 startupverseny – fókuszban a társadalmi innováció is

Mozgalmas időszakot él át a Budapesti Vállakozásfejlesztési Közalapítvány. Nemrég zárult a rendkívül sikeres Budapest Nő elnevezésű vállalkozásfejlesztési fórumuk, ma pedig izgalmas vetélkedőnek adott helyszínt a közalapítvány székháza. Itt rendezték meg a szervezet V4 EYES 2.0 nemzetközi startup versenyének döntőjét.

Egyetemi inspiráció: növeljük a fiatalok vállalkozó kedvét

Az innováció további fejlesztése érdekében a Budapesti Gazdasági Egyetemmel ma írt alá együttműködési megállapodást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).

Portugáliában a magyar startupok

Díjnyertes magyar startupok a portugál fővárosban. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége által szervezett Be Smart! - Smart City konferencián és üzleti fórumon mutatkoztak be sikeres innovációs szervezeteink.

Budapest Nő konferencia – különdíjas női startupperekkel

Harsányi Eszter, Volom Anna Sára és Zajácz Emma nyerte a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) Be Smart versenyének női startupper különdíjait, amelyeket ma adtak át a Budapest Nő címmel rendezett konferencián a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozat keretében a Bálnában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?