Blogolj!

Több mint 450 ötlet érkezett a "COVIDEA" online pályázatra

2020.05.09.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) az ITM szakpolitikai támogatásával áprilisban hirdette meg a COVIDEA ötlet- és startupversenyt.
A kiírók a koronavírus által előidézett rendkívüli helyzetben a járvány leküzdését és az új kihívások kezelését segítő elképzeléseket, megoldásokat vártak témától és szakterülettől függetlenül.

Anyád

2020.01.14.
Meggyötörve ül velem szemben, üveges tekintettel bámul a semmibe, lassan csitul a felháborodás. Az utolsó körben utasították el HR vezetői pályázatát egy jól menő start-up cégnél "mert túl öreg és itt csupa fiatalok dolgoznak, kilógna. Nincs rá szükség”.

Hazai cég száll be a húshelyettesítő, vegán termékek piacára az USA-ban

2019.12.02.
A Plantcraft Innovációs Kft. 150 millió forint tőkebefektetést kapott az X-Ventures Gamma Kockázati Tőkealaptól, terveik szerint húshelyettesítő vegán termékeiket az Amerikai Egyesült Államok piacán értékesítik.

Budapest vagy a Völgy?

2018.09.13.
Milyen ma Budapesten startupot indítani, és mindenképpen érdemes-e kimenni a Szilícium-völgybe? A Millenáris Startup Campus megnyitóján erről is beszélgettek a hazai és külföldi szakemberek.

Az egyik legsikeresebb startup-befektető Budapesten

2018.09.10.
A Millenáris Startup Campus nyitóeseményére Magyarországra érkezik a San Francisco-i 500 Startups partnere, a Yahoo! egykori menedzsere, Marvin Liao is.

Madridban is aratnak a sikeres magyar startupok

Madridban és Santanderben mutatkoztak be budapesti startupok a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Madridi Nagykövetsége szervezésében április 23-24-én.

Startupsiker: a Pozi és a gyártáslogisztika haszna

Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve 2018. március 27-én a Rheinland Pitch, a neves németországi startup és innovációs verseny elődöntőjét Budapesten, a Duna vizén.

Izraeli meghívást kapott két józsefvárosi startup

Az EDU BASE, vitte el a pálmát, a vele járó másfél millió forintos pénzdíjjal a Vállalkozz Józsefváros nevet viselő innovációs vetélkedőn, amelyet a kerületi, illetve a jövőben a kerületben tevékenykedni akaró startupok számára rendeztek.

Inspiráció: startupfesztivál a Bálnában

A legutóbbi Eurostat felmérés szerint hazánk a 3. helyen áll a gyors növekedésű vállalkozások arányát tekintve az unióban, továbbá egyre nő a komoly eredményeket felmutató startupok száma.

Startupok izgalmas versenye az esti Duna vizén

A Pozi Technologies bemutatkozó előadása nyerte a zsűri és közönség szavazati alapján odaítélt első díjat a Rheinland Pitch fiatal, innovatív vállalkozások versenyén. A cég a különféle gyártási folyamatokat elemezve azonosíthatóvá és kiküszöbölhetővé teszi a veszteségeket, ügyfelei 15-25 százalékos hatékonyságnövekedésről számoltak be.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?