Blogolj!

Már a paksi hitel előtörlesztése is lehetővé vált

Komoly kamatmegtakarítást ér el a kormányzat azzal, hogy előtörleszti a Paks II. finanszírozására eddig igénybe vett hitelt.

Csepreghy: Nyugaton sem bízták a „láthatatlan kézre”

2018.01.24.
Pintér M. Lajos
A gazdasági növekedés feltételeinek megteremtésére, a munkanélküliség csökkentésére és a költségvetés egyensúlyára fókuszált 2010 óta a kormány – vázolta a parlamenti államtitkár.

A Fitch Ratings és a Standard & Poor’s kedvező minősítése

A gazdaság folyamatos erősödése idén is lehetővé tette, hogy a szociális ellátásokat időben postázzák a jogosultaknak. Így a szokásos rendnek megfelelően érkeztek családtámogatási ellátások és a fogyatékossági támogatások is. EcoBlogstar, 2017. 4. rész.

Schmuck terrorveszélytől félti Paksot, de a migránsoktól nem

Miközben a társadalom többsége támogatja Paks 2 megépítését, az Ökopolisz Alapítvány által szerda este rendezett vitaesten a résztvevő szakértők, politikusok arról próbálták meggyőzni a kormányzat képviselőit, hogy nem dőlt még el semmi, le kell állítani a beruházást.

Orbán Viktor a Roszatom vezetőivel tárgyalt a paksi bővítésről

Orbán Viktor miniszterelnök a Roszatom vezetőivel egyeztetett szerda délelőtt az Országházban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

Hadházy bajai

A magyarok viszont annak örülnek, hogy az atomerőmű termelte olcsó áram miatt – a rezsicsökkentés eredményeként – napjainkban 36 forintot kell kilowattóránkánt fizetni az áramért, míg a zöldenergiával kiegészített áramot vásárló németországi fogyasztók 90 forintot fizetnek ugyanazért. S ez a tendencia Paks II. megépülésével meg is marad.

Ezeket a cikkeket olvastad már?