Blogolj!

Orbán Viktor: a költségvetésnek a gazdaságvédelmi akciótervet kell szolgálnia

2020.05.11.
A Pénzügyminisztérium (PM) és a tárcához tartozó háttérintézmények vezetőivel egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel az idei és a jövő évi költségvetésről valamint a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásáról.

Három új alap segíti a védekezést és a gazdaság újraindítását

2020.04.07.
Pintér M. Lajos
Így védekezik a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szemben. Az EU-ból érkező támogatások alapjában egyelőre nulla forint szerepel...

Ezek lehetnek a gazdaságélénkítési akcióterv pillérei

2020.04.03.
Pintér M. Lajos
A miniszterelnök pénteken azt mondta, a munkahelyek védelmére és új munkahelyek teremtésére fókuszál a magyar gazdaságtörténet legnagyobb gazdaságélénkítő csomagja, melynek részleteit április 7-én ismerteti.

Orbán Viktor gazdasági évértékelője: Erős ország, erős gazdaság

2019.02.27.
Hat gazdaságpolitikai intézkedéstervet jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitó rendezvényén. Amikor a migráció európai hatásairól beszélünk, a gyermekeinkről, unokáinkról van szó – hívta fel a figyelmet.

Orbán Viktor: Magyarország megindult felfelé

Magyarország a huszadik századot elvesztette, de a huszonegyediket meg akarja nyerni – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők hétfői számában megjelent karácsonyi interjúban.

Orbán Vikor: hónap végén mindenki megkapja a túlórabért

Senkit sem lehet túlmunkára kötelezni, ezt a Munka törvénykönyvének módosítása is világosan tiltja, "aki mást állít, az hazudik" - ezt mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban.

Orbán Viktor: Ütésálló lett a magyar nemzetgazdaság

2018.12.07.
A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában reagált arra, hogy a Központi Statisztikai Hivatal becslése alapján 5,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye. Orbán Viktor szerint a kedvező számok ellenére még rengeteg a tennivaló.

Szabad az út Kassára

Átadták kedden az M30-as gyorsforgalmi út Tornyosnémeti és a magyar-szlovák határ között megépült, 1,7 kilométer hosszúságú szakaszát.

150 főt foglalkoztató feldolgozó cég települ Hódmezővásárhelyre

2018.01.03.
Fitnesz gyümölcs- és zöldségcsipszeket gyártó vállalkozás adhat munkát a Csongrád megyei városban.

Nem volt uborkaszezon nyáron a gazdaságfejlesztésben

A nyár se jelentett uborkaszezont a gazdaságban. Sőt! Mindjárt június elején érkezett a váratlan hír, miszerint a közúti árufuvarozási szektorban a pihenőidő eltöltésének új, szigorúbb szabályairól szóló német rendelet aggályos és betarthatatlan, aminek egyetlen célja, hogy nehéz helyzetbe hozza a közép-kelet európai szállítmányozási cégeket. A kormány határozott célja, hogy megvédje a magyar gazdaság szereplőit az őket hátrányosan érintő, egyoldalú intézkedésekkel szemben. Ecoblogstar 2017. 3. rész
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?