25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

2020.09.18.
A munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatok számíthatnak a kormány támogatására - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kazincbarcikán, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. szerződésátadási ünnepségén.

Szijjártó: történelmi gázvásárlási megállapodás született a Shellel

2020.09.04.
Történelmi, hosszú távú gázvásárlási megállapodás született a Shellel, lekötötték a visszagázosításhoz szükséges kapacitásokat, ezzel mindkét feltétel teljesült a cseppfolyósított gáz (LNG) érkezéséhez a krk-i LNG terminálról - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Több mint 7 milliárd forintra pályázhatnak a zöld cégek

2020.08.03.
Újabb támogatás a hazai cégeknek: megjelent 7,3 milliárd forintos keretösszeggel a hazai zöld gazdaság kapacitásainak fejlesztését támogató felhívás. A pályázatok 2020. augusztus 31-től nyújthatók be.

Szijjártó: Több száz milliónyi beruházás érkezik Magyarországra

2020.07.27.
A következő hónapokban Dél-Koreából Több száz milliónyi eurónyi beruházás érkezik Magyarországra – mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Szöulban tett látogatása során hétfőn.

Az elmúlt ötven év legrosszabb méztermése várható idén

2020.07.23.
Elég elszomorító hírek érkeztek a hazai mézterméssel kapcsolatban: az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke szerint az elmúlt ötven év legrosszabb méztermése várható idén, az átlag termés harmada vagy negyede lett csak az idei.

Még hat napig nyújthatóak be a koronavírus miatti speciális méltányossági kérelmek az adóhivatalhoz

2020.07.12.
Izer Norbert vasárnapi tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó, ám ezt legkésőbb július 17-én lehet kérni az adóhivataltól.

Jövő nyártól tilthatnak be egyes egyszer használatos műanyagokat

2020.06.08.
A Klíma- és természetvédelmi akcióterv vállalásai közé tartozik az egyszer használatos műanyagtermékek kivezetése is, amely a múlt héten benyújtott törvényjavaslat alapján 2021 nyarán kezdődik - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a tárca hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

2020.06.02.
Szijjártó Péter keddi beszámolója szerint a múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint beruházást, és 143 600 munkahely megtartását vállalták.

Jelentősen visszaesett az üzemanyag-értékesítés Magyarországon

2020.05.04.
Grád Ottó tájékoztatása szerint a márciusi állapothoz képest a gázolaj értékesítése 25 százalékkal, míg a benziné ennél nagyobb mértékben, akár 30 százalékkal is visszaesett áprilisban Magyarországon.

Hetvenmilliárd forintot jelent a 13. havi nyugdíj első részlete

2020.04.16.
A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek nyilatkozva elmondta, hogy a mostani kormány krízis idején is ad a nyugdíjasoknak, utalva ezzel a legutóbbi, 2008-2009-es válság idejére, amikor is a Gyurcsány-Bajnai-kormány éppen ellenkezőleg cselekedett: akkor vették el a 13. havi nyugdíjat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?