25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

2020.05.26.
Dorogi László
Varga Mihály a gazdaságvédelem költségvetésének nevezte a 2021-es költségvetést a járványügyi készültség fenntartásával.

Három új alap segíti a védekezést és a gazdaság újraindítását

2020.04.07.
Pintér M. Lajos
Így védekezik a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szemben. Az EU-ból érkező támogatások alapjában egyelőre nulla forint szerepel...

Több mint nyolcmilliárd forintot különít el a kormány a koronavírus elleni védekezésre

2020.03.09.
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint több mint nyolcmilliárd forintot különít el a kormány a koronavírus elleni védekezésre.

A kormány célja: lakáshoz juttatni a fiatalokat

2020.01.23.
Varga Mihály a Mandinernek adott interjúban megerősítette, hogy a szigorúbb költségvetés híve, egyelőre az országnak nem érdeke az euró bevezetése, és arról is beszélt, hogy egyszerre osztja és vitatja a jegybankelnök megállapításait a lakáspiaci helyzetről.

Jövő héten tárgyalja a költségvetést az Országgyűlés

2019.06.16.
Jövő héten, ötnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés. Szerdától péntekig a képviselők akár több mint 30 órán át tárgyalhatnak a magyar kormány költségvetési javaslatáról.
Címkék: költségvetés

Chipsadó: 57 milliárd forintos pluszbevétele lehet az államnak

2019.01.19.
Idén várhatóan 57 milliárd forint pluszforrás érkezik az államkasszába a népegészségügyi termékadóból. A tervek szeirnt ezeket a pluszforrásokat egészségügyi fejlesztések megvalósítására fogják felhasználni. A termékadó januártól húsz százalékkal emelkedett, ráadásul azt kiterjesztették a gyümölcspárlatokra, a pálinkákra és a gyógynövényes italokra is.

Jövő héten tárgyalják a 2019-es költségvetést

2018.06.24.
Hétfőtől kezdve ötnapos tart az Országgyűlés ahol szerda és péntek között 30 órás időkeretben a képviselők véleményezik a kormány jövőévi költségvetési javaslatát, valamint megvitatják a 2019-es adóváltozási terveket is.
Címkék: költségvetés

Költségvetés – Brüsszel szankcionálni igyekszik a migrációellenességet

A kormány jövőre is biztonságos növekedést szeretne. Céljai között szerepel a több munkahely, a teljes foglalkoztatottság elérése, az adósságállomány csökkentése, kismértékű hiány, továbbá a gazdasági növekedés négy százalék körül tartása.

Gazdasági Kabinet – alakul a 2019-es költségvetés

A 2019-es költségvetés és az elkövetkezendő időszak gazdaságpolitikai kérdéseinek áttekintése volt a Gazdasági Kabinet ma tartott ülésének középpontjában.

A gazdasági adatok látványos fejlődést mutatnak

Az államadósság arányának folyamatos csökkentése és az államháztartás stabilitásának fenntartása jellemezte az elmúlt évek költségvetési politikáját.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?