Blogolj!

Több mint 2 milliárd forintnyi támogatást utaltak kutatás-fejlesztés és innovációs pályázatok kedvezményezettjeinek

2020.04.25.
A gazdaság mielőbbi újraindítása, illetve további erősítése elképzelhetetlen a K+F+I tevékenység nélkül, ezért a kormány azon dolgozik, hogy minden támogatást megadjon az érintetteknek.

25 százalékkal nő a kutatási és fejlesztési tevékenységek állami támogatása

2019.09.15.
Kálovics Tibor
Palkovics László innovációs és technikai miniszter a hétvégén bejelentette, hogy jövőre 25 százalékkal emelik a kutatási és a fejlesztési tevékenység állami támogatását mivel a kormány szeretné növelni Magyarország szerepét az innováció területén.
Címkék: innováció

Februárig lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2018.11.25.
Kálovics Tibor
Antalos László a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója a Magyar Televíziónak nyilatkozva közölte, hogy február 13-ig várja a Magyar innovációs Nagydíjra benyújtott pályázatokat a szövetség. 
Címkék: innováció

Még lehet pályázni a Magyar Innovációs Szövetség versenyére

2018.11.18.
Kálovics Tibor
Antos László a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója a Magyar Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy november 28-ig lehet pályázni a szövetség ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató versenyére.

A jövő az innovátorok kezében van

2018.09.17.
Másolással sosem leszünk nagyok, Magyarországot az emberi tőkében rejlő tartalékok, az innovatív gondolkodás vállalkozásokba terelése teheti sikeressé a jövőben – ez volt a Millenáris Startup Campust megnyitó állami vezetők közös üzenete.

Az innováció vezetheti a gazdaságot

Magyarországnak, a magyar gazdaságnak napjainkban talán minden eddiginél nagyobb szüksége van azokra a szellemi műhelyekre, amelyek képesek mások előtt járni, képesek az innovációra, a kutatás-fejlesztés legújabb eredményeinek elérésére.

Ezeket a cikkeket olvastad már?