25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

4,6 százalékos volt a munkanélküliségi ráta a második negyedévben

2020.07.29.
Kálovics Tibor
A Központi Statisztikai Hivatal bejelentette, hogy az április és június közti időszakban a munkanélküliségi ráta 4,6 százalékos, a munkanélküliek átlagos létszáma 214 ezer volt.

Tovább nőtt a foglalkoztatottak száma

2019.08.28.
Kálovics Tibor
A KSH közleménye szerint a május-júliusi időszakban 34 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma a munkaerőpiacon az egy évvel korábbi periódushoz képest. Az előző háromhavi időszakhoz képest a munkavállalók száma szintén emelkedett.
Címkék: foglalkoztatás, KSH

Rekordalacsony szinten a munkanélküliség

2019.01.02.
A tavaly szeptember-novemberi időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma az egy évvel korábbihoz képest 9 ezerrel, 169 ezerre, a munkanélküliségi ráta egy év alatt 0,2 százalékponttal, 3,6 százalékra csökkent – jelentette a KSH.

Történelmi csúcson a foglalkoztatottság Magyarországon

2018.11.28.
Több mint 4,5 millióan dolgoznak Magyarországon, a munkanélküliség pedig eddig még soha nem látott mélységbe csökkent. Varga Mihály pénzügyminiszter a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adataira úgy reagált, hogy a tendencia várhatóan a beruházások növekedése miatt tovább folytatódik majd.

Több mint 5 százalékkal csökkent az álláskeresők száma Zala megyében

2018.09.21.
Kálovics Tibor
A kormányhivatal foglalkoztatási osztályának tájékoztatása szerint 5,5 százalékkal csökkent az álláskeresők száma Zala megyében.

Jelentősen javultak a foglalkoztatottsági mutatók

Nagymértékben nőtt a foglalkoztatottság 2018 első negyedévében, az egy évvel korábbihoz képest 67 ezerrel többen, azaz 4 millió 435 ezren dolgoznak Magyarországon a KSH ma reggeli gyorstájékoztatója szerint.

Ezeket a cikkeket olvastad már?