Blogolj!

Több mint 2 milliárd forintnyi támogatást utaltak kutatás-fejlesztés és innovációs pályázatok kedvezményezettjeinek

2020.04.25.
A gazdaság mielőbbi újraindítása, illetve további erősítése elképzelhetetlen a K+F+I tevékenység nélkül, ezért a kormány azon dolgozik, hogy minden támogatást megadjon az érintetteknek.

Nyolc kórház nővérszállóit fejleszti a kormány 2022-ig

Újabb kiemelkedő támogatásban részesül a hazai egészségügy, azon belül is az egészségügyi dolgozók, ugyanis egy új program keretein belül a lakhatási feltételeik javítása érdekében nyolc kórház nővérszállóját fejleszti a kormány 2022-ig. Ez azt is jelenti, hogy a fejlesztés 634 szakdolgozónak nyújt kényelmesebb életteret.

Varga Mihály: a magyar falu élni akar!

2019.02.24.
Pintér M. Lajos
Kiemelt feladat a kistelepülések támogatása, erről szól a Magyar Falu Program is – közölte a pénzügyminiszter.

EU – A legnagyobb fejlesztési keretre törekszünk

A gazdasági felzárkózást nem az euróövezeti tagság, hanem a versenyképességet szem előtt tartó tagállami gazdaságpolitika befolyásolja érdemben – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Szófiában, az Ecofin Tanács informális ülésén.

További béremelések jönnek az egészségügyben

2018.03.24.
Pintér M. Lajos
A kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben az ország gazdasági teljesítőképességének függvényében – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen.

Jó hír a síelőknek: fejlődés az eplényi síarénában

Összesen negyvenkilenc hóágyúval is felszerelték azt az új sípályát, amelyet kétüléses felvonó segítségével lehet kényelmesen és hatékonyan használni.

2020 után is lesz uniós fejlesztési pénz!

Bíztató hírrel szolgált a jövő fejlesztéspolitikája tekintetében Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára: ma már biztos, hogy 2020 után is lesz közös fejlesztéspolitika az Európai Unióban.

Újabb fejlesztésekért, újabb munkahelyekért

Jól kezdődik az év a kis- és középvállalkozások számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?