Blogolj!

A kényszerű adóelkerüléstől a magyar multikig

2019.02.28.
A BKIK Ipari Tagozata által kezdeményezett pódiumbeszélgetés-sorozat első alkalmának bevezető előadásában György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára összefoglalta, milyen örökséget vett át a kormány, 2010 óta milyen alapvető fordulat történt a gazdaságpolitikában, és mi várható a közeljövőben.

Külgazdasági rekordokat döntött Magyarország 2018-ban.

2019.01.03.
Tavaly külgazdasági rekordokat döntött Magyarország, soha ennyi és soha ilyen nagy értékű beruházás nem érkezett Magyarországra, mint a tavalyi évben - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Varga Mihály: akár 3 százalék is lehet a gazdasági növekedés

2018.12.08.
A pénzügyminiszter a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Vállalkozók Napja rendezvényén arról beszélt, az elsődleges cél, hogy a gazdaság szerkezete, a növekedés összetétele legyen jobb, ehhez versenyképességben, hatékonyságban, minőségben kell javulni.

A gazdaság stabil növekedéséből a lakosság is profitál

A magyar gazdaság tartósan bővülő pályán haladt az első negyedévben, éves összevetésben 4,7 százalékkal nőtt a magyar GDP.

Családtámogatás és erősödő gazdaság

2017.06.18.
A kormány szándéka változatlan, a családok megerősítése és a munkát vállalók segítése a legfontosabb eleme a jövő évi költségvetésnek.

Befektetésre ajánlják Magyarországot

Kedvezően értékeli Magyarország gazdasági teljesítményét a Fitch Ratings hitelminősítő. Kiemeli a gyorsuló növekedést, a bérek emelkedését, a fogyasztás erősödését, a munkanélküliség folyamatos csökkenését.

Ezeket a cikkeket olvastad már?