25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

35 milliárd forint támogatást kapnak az egészségipari gyártó vállalatok a kormánytól

2020.07.30.
Kálovics Tibor
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára bejelentette, hogy szeptemberben 35 milliárd forint értékben pályázati felhívást tesz közzé a szaktárca a hazai egészségipari gyártók fejlesztése érdekében.

Több mint 450 ötlet érkezett a "COVIDEA" online pályázatra

2020.05.09.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) az ITM szakpolitikai támogatásával áprilisban hirdette meg a COVIDEA ötlet- és startupversenyt.
A kiírók a koronavírus által előidézett rendkívüli helyzetben a járvány leküzdését és az új kihívások kezelését segítő elképzeléseket, megoldásokat vártak témától és szakterülettől függetlenül.

Több mint nyolcmilliárd forintot különít el a kormány a koronavírus elleni védekezésre

2020.03.09.
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint több mint nyolcmilliárd forintot különít el a kormány a koronavírus elleni védekezésre.

Nyolc kórház nővérszállóit fejleszti a kormány 2022-ig

Újabb kiemelkedő támogatásban részesül a hazai egészségügy, azon belül is az egészségügyi dolgozók, ugyanis egy új program keretein belül a lakhatási feltételeik javítása érdekében nyolc kórház nővérszállóját fejleszti a kormány 2022-ig. Ez azt is jelenti, hogy a fejlesztés 634 szakdolgozónak nyújt kényelmesebb életteret.

Csaknem kétszáz orvosi rendelővel gazdagodik a magyar vidék

2019.07.20.
Pintér M. Lajos
A Magyar Falu Programban közel kétszáz orvosi rendelő épülhet vagy újulhat meg összesen 4 milliárd forint értékben.

72 százalékkal emelik az egészségügyi dolgozók bérét

Kormánydöntés értelmében 55 milliárd forinttal konszolidálják a kórházakat – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. A döntés értelmében 4 év alatt jelentősen emelkedik az egészségügyi közalkalmazottak és a védőnők bére.

További béremelések jönnek az egészségügyben

2018.03.24.
Pintér M. Lajos
A kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben az ország gazdasági teljesítőképességének függvényében – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?