Blogolj!

Már félmillió ember jutott saját otthonhoz a kormány támogatásával

2019.12.21.
Már 120 ezer család, körülbelül félmillió magyar ember otthonteremtését segítette a kormány október végéig a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) - közölte szombaton az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A családtámogatási akcióterv felpörgeti a gazdaságot

2019.02.12.
Pintér M. Lajos
A közgazdász szerint az építőipart és a lakáspiacot a családi otthonteremtési kedvezmény kibővítése, valamint a gyermekvállalást támogató szabad felhasználású hitel is erősíti.

Változnak a Csok szabályai

2018.10.17.
A Miniszterelnökség vezetője bejelentette még a idén változnak a családi otthonteremtési kedvezmény szabályai. Gulyás Gergely azt mondta, hogy a csok kiterjesztése szinte biztosan vonatkozik majd a lakások felújítására.

Bővülő építőipar – Példátlan lakásépítési lendület

Huszonhat százalékkal emelkedett az építőipari termelés az idei év februárjában, amely főként a kedvező gazdasági környezetnek és a kormány lakáspiacot támogató intézkedéseinek köszönhető.

Lakáscafeteria: Sokmilliárd adómentes forint

Újabb jelentős tehercsökkentő lehetőségről beszélt Tállai András államtitkár a távirati irodának. A lakáscafeteriának köszönhetően 41 ezer munkavállaló csökkentette összességében 18 milliárd forinttal lakáscélra felvett hitelét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?