Blogolj!

A főváros vezetése elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt

2019.07.26.
A polgármesterek és a főváros vezetése is elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt – derült ki a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által szervezett tusványosi kerekasztal-beszélgetéseken.

Nagyvállalati támogatással a sikeres Budapestért

2018.10.27.
Az IBM Corporate Service Corps és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány együttműködéséből a fővárosi kkv-kat sikeresebbé tehető megoldások születhetnek.

Madridban is aratnak a sikeres magyar startupok

Madridban és Santanderben mutatkoztak be budapesti startupok a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Madridi Nagykövetsége szervezésében április 23-24-én.

Startup: Tricikli mozgássérültek aktív mozgásának segítségére

A Stringbike Kft. kerekesszékhez kapcsolható handbike-jával (StringHandbike) a Várkert Bazárban megrendezett Startup Expón találkoztunk, ahol fejlesztésüket nagy érdeklődés övezte.

Inspiráció: startupfesztivál a Bálnában

A legutóbbi Eurostat felmérés szerint hazánk a 3. helyen áll a gyors növekedésű vállalkozások arányát tekintve az unióban, továbbá egyre nő a komoly eredményeket felmutató startupok száma.

V4 startupverseny – fókuszban a társadalmi innováció is

Mozgalmas időszakot él át a Budapesti Vállakozásfejlesztési Közalapítvány. Nemrég zárult a rendkívül sikeres Budapest Nő elnevezésű vállalkozásfejlesztési fórumuk, ma pedig izgalmas vetélkedőnek adott helyszínt a közalapítvány székháza. Itt rendezték meg a szervezet V4 EYES 2.0 nemzetközi startup versenyének döntőjét.

Hasznosuljon jobban a gazdag magyar szellemi kapacitás!

Ha kiváló magyar ötletek nem elvesznek, hanem hasznos termékekké, szolgáltatásokká alakulnak át, akkor ez nagymértékben segíti Budapest, s az egész ország gazdaságának fejlődését.

Egyetemi inspiráció: növeljük a fiatalok vállalkozó kedvét

Az innováció további fejlesztése érdekében a Budapesti Gazdasági Egyetemmel ma írt alá együttműködési megállapodást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).

Portugáliában a magyar startupok

Díjnyertes magyar startupok a portugál fővárosban. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége által szervezett Be Smart! - Smart City konferencián és üzleti fórumon mutatkoztak be sikeres innovációs szervezeteink.

Budapest Nő konferencia – különdíjas női startupperekkel

Harsányi Eszter, Volom Anna Sára és Zajácz Emma nyerte a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) Be Smart versenyének női startupper különdíjait, amelyeket ma adtak át a Budapest Nő címmel rendezett konferencián a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozat keretében a Bálnában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?