25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Szijjártó: Több száz milliónyi beruházás érkezik Magyarországra

2020.07.27.
A következő hónapokban Dél-Koreából Több száz milliónyi eurónyi beruházás érkezik Magyarországra – mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Szöulban tett látogatása során hétfőn.

Több mint 300 milliárd forintnyi beruházást terveznek a magyar vállalatok

2020.05.13.
A következő három évben 315 milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg Magyarországon a nagyvállalati beruházási támogatás keretében - jelentette ki Varga Mihály Facebook-oldalán közzétett videonyilatkozatában.

Ezek a beruházások számítanak meghatározónak Magyarországon a következő években

2018.09.22.
Kálovics Tibor
Az MNB közleménye szerint jelenleg harmincnégy olyan nagy értékű és tizennégy olyan kisebb projekt van, amely meghatározhatja Magyarország beruházási fejleményeit a következő években.
Címkék: beruházások

Eddig nem tapasztal nagyságú beruházás-bővülés

1033 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg Magyarországon 2017 első negyedéve során, amelynek eredményeként éves összevetésben több, mint 34 százalékkal bővültek a beruházások. Ilyen dinamikus növekedést a rendelkezésre álló beruházási adatokban korábban még sosem regisztráltak - kommentálta Varga Mihály a KSH által közzétett legfrissebb adatokat.

Folyamatosan növekszik a gazdaság

2015.08.31.
A 2014-es rekordévhez képest az idei év első félében sikerült a beruházások területén növekedést elérni - mondta Glattfelder Béla gazdaságszabályozásért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán hétfőn, a KSH frissen közzétett adatait kommentálva.
Címkék: beruházások

Ezeket a cikkeket olvastad már?