25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Január elsejétől emelkedik a minimálbér és a garantált bérminimum összege

Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón jelentette be, hogy január elsejétől a minimálbér bruttó összege 161 ezer, a garantált bérminimum összege 210 600 forintra emelkedik.

Kétszámjegyű béremelést jelentett be a Hankook

2019.03.06.
A Hankook Tire Magyarország Kft. 2019-ben átlagosan 13,6 százalékos alapbéremelést hajt végre, a béremelés visszamenőleges hatályú, január 1-jétől lép életbe – közölte a cég.

10 százalékos béremelést jelentett be a Magyar Posta

2019.03.01.
Átlagosan 10 százalékos lesz a bérfejlesztés az idén a Magyar Postánál a pénteken aláírt bérmegállapodás szerint. A társaság vezérigazgatójának közlése szerint a 2017-ben a szakszervezetekkel kötött bérmegállapodás alapján az elmúlt három évben 32 %-os béremelést hajtottak végre.

Komoly béremelésről döntött a Lidl

2019.02.14.
A Tesco és a Dunaferr után a Lidl is bejelentette, hogy megemeli a dolgozói fizetését. Az áruházlánc közleményében azt írja,  2019. március 1-jével átlagosan 15 százalékkal magasabb bért fog fizetni bolti és raktári dolgozóinak.
Címkék: béremelés, Lidl

Jelentős béremelésről döntött több áruházlánc

A túlóra keret módosítása helyett jelentős béremeléseket jelentett be az Auchan és a Spar, kiemelve a versenyképes fizetések és az alkalmazottak megbecsülésének jelentőségét. Az Aldinál pedig 30 órás munkahétről született megállapodás az alkalmazottakkal.

A PM szerint lassabban valósulhatnak meg az MNB béremelési reformjai

2019.01.07.
Dorogi László
Nem vágnak egybe a Pénzügyminisztérium várakozásai a Magyar Nemzeti Bank versenyképesség javítására irányuló reformjavaslatainak előrejelzéseivel.

Nyolc év alatt majdnem 15 százalékot nőtt a foglalkoztatottság

2019.01.05.
Kálovics Tibor
Regős Gábor a Századvég közgazdásza a Magyar Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy az utóbbi években jelentősen nőtt a foglalkoztatottság valamint emelkedtek a bérek is. 

149 ezer forint lesz a minimálbér 2019-ben

2020-ban pedig újabb 8 százalékkal emelkedik, azaz közel 161 ezer forintra rúg majd az összege.

Orbán Viktor: Magyarország megindult felfelé

Magyarország a huszadik századot elvesztette, de a huszonegyediket meg akarja nyerni – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők hétfői számában megjelent karácsonyi interjúban.

72 százalékkal emelik az egészségügyi dolgozók bérét

Kormánydöntés értelmében 55 milliárd forinttal konszolidálják a kórházakat – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. A döntés értelmében 4 év alatt jelentősen emelkedik az egészségügyi közalkalmazottak és a védőnők bére.

Ezeket a cikkeket olvastad már?