25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

A turizmusban biztosított adókedvezmények a vállalkozásokat és a családokat egyaránt segítik

2020.05.02.
A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot számos azonnali adóintézkedés segíti. Emellett egymillió munkavállalót érinthet a SZÉP-kártyát érintő kedvezmény, miszerint csaknem megduplázódik az elkölthető keretösszeg és felére csökken a kártyára utalt összeg utáni adóteher. A vendégeknek pedig 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót. Ezen intézkedések a vállalkozások mellett jelentősen segíthetik a magyar családokat a pihenésben és a kikapcsolódásban - tájékoztatta Izer Norbert az MTI-t.

Hévíz másfél milliárd forintos bevételkieséssel számol

2020.04.27.
A koronavírus-járvánnyal összefüggésben az év végéig tartó időszakban mintegy másfél milliárd forint bevételkieséssel számol Hévíz önkormányzata, amely 6,2 milliárd forintos költségvetéssel tervezte az évet - közölte hétfői sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Magyarország vezető turisztikai hatalom lehet Közép-Kelet-Európában

A magyar turizmus sikerei nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarországot megkülönböztetett figyelem övezi a nemzetközi gazdasági fórumokon. Ha a tények, a gazdasági adatok alapján ítélik meg hazánkat, akkor minden szakember elismeréssel szól arról a teljesítményről, amelyet az elmúlt hat esztendőben elértünk.

Jó hírek érkeznek a turizmusról

2015.12.12.
Rekordévet zárhat idén a turizmus és szép kerek számoknak örülhetünk az idén, a bevétel várhatóan meghaladja a 350 milliárd forintot, a hozzánk látogatók száma a tízmilliót, 25 millió vendégéjszakával számolhatunk, jól állunk a nemzetközi statisztikákban, a növekvés évek óta töretlen, bár nem tudni, az MSZP-s Harangozó Gábor tartja-e magát májusi jóslatához, miszerint a vasárnapi zárva tartással a kormány tönkreteszi a turizmust.

Az idén is rekordot dönthet a turizmus Magyarországon

2015.09.28.
Az idén is rekordot dönthet a turizmus Magyarországon: a szálláshelyek vendégeinek a száma év végére elérheti a 10 milliót, az általuk eltöltött éjszakák száma meghaladhatja a 25 milliót, az árbevétel pedig a 350 milliárd forintot.

Az ünnepek alatt is teltházzal üzemeltek a szállodák – évek óta

2015.08.23.
Teltházzal üzemelnek a szállodák a csütörtökön kezdődő négynapos hosszú hétvégén a fővárosban és vidéken egyaránt, ezzel folytatódik az elmúlt időszak tendenciája és tartja növekedési ütemét a belföldi turizmus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?