Blogolj!

A főváros vezetése elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt

2019.07.26.
A polgármesterek és a főváros vezetése is elkötelezett a gazdaságfejlesztés innovatív eszközei iránt – derült ki a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által szervezett tusványosi kerekasztal-beszélgetéseken.

Startupok izgalmas versenye az esti Duna vizén

A Pozi Technologies bemutatkozó előadása nyerte a zsűri és közönség szavazati alapján odaítélt első díjat a Rheinland Pitch fiatal, innovatív vállalkozások versenyén. A cég a különféle gyártási folyamatokat elemezve azonosíthatóvá és kiküszöbölhetővé teszi a veszteségeket, ügyfelei 15-25 százalékos hatékonyságnövekedésről számoltak be.

Kapcsolatépítés – Startupok versenye lesz ma a Dunán

Rheinland Pitch on Danube címmel elsőként ad otthont Európa egyik legnagyobb startupversenyének ma délután a főváros a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében.

Hasznosuljon jobban a gazdag magyar szellemi kapacitás!

Ha kiváló magyar ötletek nem elvesznek, hanem hasznos termékekké, szolgáltatásokká alakulnak át, akkor ez nagymértékben segíti Budapest, s az egész ország gazdaságának fejlődését.

Budapest Nő konferencia – különdíjas női startupperekkel

Harsányi Eszter, Volom Anna Sára és Zajácz Emma nyerte a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) Be Smart versenyének női startupper különdíjait, amelyeket ma adtak át a Budapest Nő címmel rendezett konferencián a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozat keretében a Bálnában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?