25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

20 adót fog eltörölni a kormány a 2022-es választásig

2019.06.12.
Ragnar Volarus
A 2022-ig tartó kormányzati időszak végéig legalább harmadával csökkenhet az adók száma, tavaly még 60 adófajta volt érvényben, ebből a következő parlamenti választásig már csak 40 maradna meg.

Egyszerűsíti az adózást a kormány gazdaságvédelmi akcióterve

2019.05.30.
Tizenhárom plusz egy pontból álló gazdaságvédelmi akciótervet fogadott el a kormány - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a csütörtöki Kormányinfón.

Adót emelne a jegybank az egészség jegyében

2019.02.28.
Dorogi László
A Magyar Nemzeti Bank adóemeléssel küzdene az egészség megőrzéséért, drágulhat a virsli, a bacon, a cukrászsütemények, a röviditalok, de a gyorsételek és a cigaretta is.

Szegény gazdagok

Jól csengő ígéret, hogy Lehet Más a Politika. Csak éppen nem biztos, hogy erre gondolnánk, mikor valami mást szeretnénk.

Igyekezzen, ha postán kéri az szja-bevallást!

2018.03.18.
Pintér M. Lajos
Ha azt szeretné, hogy a NAV postai úton is elküldje önnek a tervezetet, sms-ben, a NAV honlapján vagy telefonon hétfő éjfélig még kérheti!

Idén már ötmillió szja-bevallást készít a NAV

2018.01.25.
Pintér M. Lajos
A tervezetek március 15-től elektronikusan elérhetők az Ügyfélkapun.

Az IMF üdvözli gazdaságunk jó teljesítményét

Az IMF üdvözli a magyar gazdaság több éve tartó jó teljesítményét. Eredményként szól egyebek közt az adóreform terén elért eredményekről, a közfoglalkoztatás sikereiről. Ez a minősítés különösen értékes annak fényében, hogy Magyarország az elmúlt években a saját útját járva érte el az eredményeket, s nem támaszkodott az IMF tanácsaira.

Ezeket a cikkeket olvastad már?