25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

2020.09.19. | Pintér M. Lajos

A gyermeket nevelő családok, nyugdíjasok, munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak fellélegezhetnek, ahogyan a legnehezebb helyzetbe került vállalkozók is.

Tovább
Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Tovább
Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Tovább

Bizonyítvány a hiteles fordításról

Már több formában hírt adtunk arról, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara megújult vezetése nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy helyreállítsa megtépázott renoméját, s újból egykori jó híréhez méltóan működjön.

Rettenetes mese? Le vele!

2017.11.09.
Ragnar Volarus
Élt egyszer egy becsületes szegény legény, aki rendesen dolgozott nap-nap után, a falu lakói szerették őt, mert jól végezte a dolgát. A legény boldogan élt a családjával, befizette az adót a királynak, így gyarapítva annak a birodalomnak a vagyonát, amely az otthona volt.
Címkék: uber

Dublini ablak az üzleti világra

A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Ezúttal az íreket látogattuk meg.

A párizsi iránytű

2017.11.08.
Ragnar Volarus
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Először a francia fővárosban jártunk.

Mikor érkeznek a családtámogatási ellátások és a fogyatékossági támogatások?

2017.10.31.
Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közleménye
Címkék: ellátás, nyugdíj

Már szavazhatunk a #HelloHungary feliratok megfestésére!

Gyerekek és felnőttek, művészek és kreatív amatőrök is adtak be pályázatot a már országszerte jól ismert óriás #HelloHungary feliratok megfestésére.

Fejlesztési adókedvezmény innovatív vállalkozásoknak

Adókedvezményt is igényelhetnek a jövőben a vállalkozások a közép-magyarországi régióban megvalósított fejlesztéseik során, amennyiben a parlament megszavazza Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek Tuzson Bencével, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával közösen benyújtott törvényjavaslatát.

KKVHáz a Józsefvárosban

Vállalkozásfejlesztés Budapesten, avagy mit tehet egy kerület és mit tehetnek a kerületi vállalatok címmel fórum kerül megrendezésre a józsefvárosi H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban október 25-én szerdán, 16 órai kezdettel.

Konferencia a távfűtésről, a leghatékonyabb fűtési módról

Konferenciát rendez a Főtáv a távfűtés hatékonyságáról október 12-én a Kunigunda útja 49. szám alatt.

MFB hitel: Jani nem hitt a szemének

– Janikám, neked csak születni volt nehéz! – mondtam a sógoromnak, aki csak nézett rám, mint borjú az újkapura, nem értve semmit a kedélyes vállon veregetésből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?