Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Jövő nyártól tilthatnak be egyes egyszer használatos műanyagokat

Jövő nyártól tilthatnak be egyes egyszer használatos műanyagokat

2020.06.08. | Tündi

A Klíma- és természetvédelmi akcióterv vállalásai közé tartozik az egyszer használatos műanyagtermékek kivezetése is, amely a múlt héten benyújtott törvényjavaslat alapján 2021 nyarán kezdődik - mondta Palkovics László …

Tovább
376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

Tovább
Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Tovább

Elindult a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvénysorozat

2017.11.14.
Ragnar Volarus
Hétfőn este az Iparművészeti Múzeumban tartották a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvénysorozat budapesti megnyitóját, ahol szépen megteltek a sorok, nem sok szék maradt üresen a hatalmas előadóteremben.
Címkék: BKIK, FIVOSZ

Ukrajnában a gazdaság élénkítése a kamara fő feladata

2017.11.13.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Utolsó állomásunk a fagyos Kijev.

Fitch: jó úton a magyar gazdaság!

Magyarország jó úton jár, ezt a piaci szereplők, az Európai Bizottság és más nemzetközi szervezetek mellett már a hitelminősítők is megerősítik. Pénteken a Fitch Ratings stabilról pozitívra javította a magyar gazdaságra vonatkozó kilátását.

Londoni pártfogók

A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. A Brexit izgalmait élő „City”-ben tapasztaltuk.

Madridban nagy feladat az emberek munkához juttatása

2017.11.12.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Az izgalmas belpolitikai – és ez által gazdasági – mindennapokat élő Hispániában néztünk körül.

A tudás nem olcsó, de Berlin ezen a téren az élen jár

2017.11.11.
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Németországi kirándulás Berlintől Frankfurtig.

Főnix madár és a 160 éves múlt

2017.11.11.
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Pozsonyi és nándorfehérvári tapasztalatok.

Bécsben nagy figyelmet szentelnek a nők és a fiatalok cégeinek

2017.11.10.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Ezúttal a sógoroknál néztünk körül.

Prágában nem válogatnak, mindenkinek segítenek

2017.11.10.
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Meglepetésre leltünk Prágában.

Torinóban a mezőgazdaság fejlesztése is fontos

2017.11.10.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Torinóban jártunk, de nem Juventus-meccsen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?