Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői

2020.06.02. | Tündi

Szijjártó Péter keddi beszámolója szerint a múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint beruházást, és 143 600 munkahely megtartását vállalták.

Tovább
Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Tovább
105 ezer munkavállalón segít a munkahelyvédelmi bértámogatás

105 ezer munkavállalón segít a munkahelyvédelmi bértámogatás

Tovább

Ügyfélszolgálati konferencia a BKIK-ban

Kassim Iris, a SmartScale Bér- és HR Benchmark, valamint a Menedzsment Innovátorok Társaságának ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak által tapasztalt munkavállalói élmény jelentős hatást gyakorol az ügyfél élményre.

Schmuck terrorveszélytől félti Paksot, de a migránsoktól nem

Miközben a társadalom többsége támogatja Paks 2 megépítését, az Ökopolisz Alapítvány által szerda este rendezett vitaesten a résztvevő szakértők, politikusok arról próbálták meggyőzni a kormányzat képviselőit, hogy nem dőlt még el semmi, le kell állítani a beruházást.

A hulladék az nem szemét

2017.11.16.
Ragnar Volarus
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az Ipari Tagozat szervezésében tartott konferenciát a „Budapesti építkezések hulladékainak kezelése és újrahasznosítása” témában.
Címkék: BKIK, ipari termelés

Kedvező fordulat a hazai kereskedelemben

A hazai kereskedelem kedvező fordulatot vett a válság lecsengése óta, állapította meg Kozák Ákos, a GFK ügyvezető igazgatója a BKIK Kereskedelmi tagozatának konferenciáján, amelyet a Budapesti Vállalkozói Napok keretében rendeztek a szervezet Krisztina körúti székházában szerdán.

Elindult a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvénysorozat

2017.11.14.
Ragnar Volarus
Hétfőn este az Iparművészeti Múzeumban tartották a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvénysorozat budapesti megnyitóját, ahol szépen megteltek a sorok, nem sok szék maradt üresen a hatalmas előadóteremben.
Címkék: BKIK, FIVOSZ

Ukrajnában a gazdaság élénkítése a kamara fő feladata

2017.11.13.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Utolsó állomásunk a fagyos Kijev.

Fitch: jó úton a magyar gazdaság!

Magyarország jó úton jár, ezt a piaci szereplők, az Európai Bizottság és más nemzetközi szervezetek mellett már a hitelminősítők is megerősítik. Pénteken a Fitch Ratings stabilról pozitívra javította a magyar gazdaságra vonatkozó kilátását.

Londoni pártfogók

A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. A Brexit izgalmait élő „City”-ben tapasztaltuk.

Madridban nagy feladat az emberek munkához juttatása

2017.11.12.
Kecskés István
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Az izgalmas belpolitikai – és ez által gazdasági – mindennapokat élő Hispániában néztünk körül.

A tudás nem olcsó, de Berlin ezen a téren az élen jár

2017.11.11.
A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Németországi kirándulás Berlintől Frankfurtig.

Ezeket a cikkeket olvastad már?