Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Újabb négy megyére terjed ki a munkaerő-piaci reformprogram

2019.07.07.
Varga Mihály pénzügyminiszter a mai napon bejelentette, hogy a kormány Csongrádra, Békésre, Somogyra és Baranyára is kiterjeszti azt a reformprogramot amely a munkaügyi hivatalok hatékonyságát hivatott javítani.  

Hasít a Magyar Állampapír Plusz

2019.07.01.
Ragnar Volarus
Finoman szólva is sikersztori a Magyar Állampapír Plusz. 1000 milliárd forint landolt a szuperállampapírban mindössze egy hónap alatt.

Mezőgazdaság: jó reményekkel várhatjuk az aratást

2019.06.30.
Kálovics Tibor
Nagy István szerint minden készen áll arra, hogy megkezdődjön az aratás, amelyet jó reményekkel várhatnak a magyarok. Az agrárminiszter erről a Győr-Moson-Sopron megyei Dunakilitiben beszélt.
Címkék: mezőgazdaság

Újra téma a vasárnapi nyitvatartás

Nem a teljes zárás, csak a nyitvatartási idő racionalizálása került ismét napirendre – legalábbis az áruházláncok már erről egyeztetnek.

Jövő héten tárgyalja a költségvetést az Országgyűlés

2019.06.16.
Jövő héten, ötnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés. Szerdától péntekig a képviselők akár több mint 30 órán át tárgyalhatnak a magyar kormány költségvetési javaslatáról.
Címkék: költségvetés

Klímabaráttá alakítható-e a világgazdaság?

2019.06.13.
Pintér M. Lajos
A kőolajkészletek teljes felélése 8-10 Celsius fokkal emelné a bolygó felszíni hőmérsékletét, ami beláthatatlan következményekkel járna, úgyhogy azonnal változtatásra van szükség.

20 adót fog eltörölni a kormány a 2022-es választásig

2019.06.12.
Ragnar Volarus
A 2022-ig tartó kormányzati időszak végéig legalább harmadával csökkenhet az adók száma, tavaly még 60 adófajta volt érvényben, ebből a következő parlamenti választásig már csak 40 maradna meg.

Újfent csalók próbálkoznak az adóhivatal nevében

2019.06.09.
Kálovics Tibor
Újabb megtévesztő email-el próbálnak meg pénzt kicsalni a gyanútlan ügyfelekből - hívja fel a figyelmet a Menedzsment Fórum cikke. A csalók az adóhivatal nevében próbálkoznak.

A DK már minden ellen tiltakozik

Az EP-választás elvesztése – pardon, sikere – óriási közleményíró energiákat szabadított fel a Demokratikus Koalíció padsoraiban. Most éppen egy tavalyi törvény ellen tiltakoznak.

A magyar gazdaság erejét mutatja a gazdaságvédelmi akcióterv elfogadása

2019.06.04.
Kedden nyújtotta be a kormányzat a jövő évi költségvetést, amelynek egyik hangsúlyos eleme a gazdaságvédelmi akcióterv forrásainak biztosítása lesz a családok támogatása mellett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?