25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

2020.09.19. | Pintér M. Lajos

A gyermeket nevelő családok, nyugdíjasok, munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak fellélegezhetnek, ahogyan a legnehezebb helyzetbe került vállalkozók is.

Tovább
Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Tovább
Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Tovább

Szerdától csökken a benzin ára

2020.07.20.
Ragnar Volarus
Szerdán csökken a benzin ára a hazai kutakon. A holtankoljak.hu szerint a 95-ös benzin literenkénti átlagára 2 forinttal csökken, míg a gázolaj ára nem változik majd.
Címkék: üzemanyag

Nem emelhet bért a Magyar Posta

2020.07.20.
Ragnar Volarus
Nem emelhet bért a Magyar Posta, a vállalat "Brüsszel jóindulatára vár", mivel meg van kötve a keze - mondta Schamschula György vezérigazgató a Magyar Nemzetnek.

Kisrepülőkkel kötnék össze a nagyobb hazai városokat

2020.07.17.
A magyar gazdaság gerincoszlopát a megyei jogú városok hálózata adja, ezért a fejlesztésükben szeretne a kormány szorosabban együttműködni a helyi vezetőkkel.

Új érmékkel tiszteleg az MNB a vészhelyzetben helytállók előtt

2020.07.14.
Új 10 és 20 forintos forgalmi érméket bocsátott ki kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a koronavírus-járvány elleni védekezésben kiemelkedő szerepet vállalók munkájának elismerésére és tiszteletükre.

125 éves az első magyar szabadalmi törvény

2020.07.14.
125 évvel ezelőtt, 1895. július 14-én hirdették ki Magyarországon az első szabadalmi törvényt, amely több, mint 70 évig szabályozta a szabadalmak kérdését. A napjaink gazdaságát is meghatározó szellemi tulajdon védelme ekkor jelent meg először szabályozott keretek között hazánkban – és védi a híresen innovatív, tehetséges magyar feltalálókat. Mára már egy tudatos vállalatnak biztosan van egy, de inkább több oltalma is, amellyel nem csak a saját ötletét, találmányát vagy kutatási eredményét védi, de egyúttal a versenyképességét is növeli.

Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot

2020.07.14.
Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot, a csomagolatlan formában árusított zöldségeknél és gyümölcsöknél pedig zászlóval kell jelölni a magyar terményeket - hívta fel a figyelmet Nagy István.

Még hat napig nyújthatóak be a koronavírus miatti speciális méltányossági kérelmek az adóhivatalhoz

2020.07.12.
Izer Norbert vasárnapi tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó, ám ezt legkésőbb július 17-én lehet kérni az adóhivataltól.

Indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme

2020.07.11.
Hétfőn indul A Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program (NÉV Program) második üteme, amelyben az anyajuh- és a szarvasmarhatartók, a méhészek, valamint a zöldségtermesztők nyújthatják be támogatási igényüket július 27-éig - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.

900 milliós bírságot szabott ki a GVH az Alza.hu-ra a Black Friday-os reklámjai miatt

2020.07.10.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jelentős, összesen 892 millió forint bírságot szabott ki az Alza.hu webáruház üzemeltetőjére és cseh anyavállalatára Black Friday akciók tisztességtelen reklámozásával kapcsolatban. A versenyhivatal célja a kimagasló bírsággal, hogy a Magyarországon is népszerűvé vált akciós időszakok során tapasztalt megtévesztő reklámokat visszaszorítsa az online piacokon is és így a fogyasztók valós kedvezmények közül választhassanak.

A második hullám agyoncsaphatja az európai gazdaságot

2020.07.08.
Pintér M. Lajos
Éppen ezért elemi érdek, hogy valahogyan megelőzzük azt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?