25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

Orbán bejelentette: meghosszabbítják a hitelmoratóriumot (videó)

2020.09.19. | Pintér M. Lajos

A gyermeket nevelő családok, nyugdíjasok, munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak fellélegezhetnek, ahogyan a legnehezebb helyzetbe került vállalkozók is.

Tovább
Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Szijjártó: a kormány támogatja a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat

Tovább
Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Készül az elektronikus fizetést ösztönző törvénycsomag

Tovább

A magyar kormány szövetségesnek tekinti a fejlesztéseket végrehajtó vállalatokat

2020.09.07.
Kálovics Tibor
Szíjártó Péter kijelentette, hogy Magyarország kormánya minden olyan vállalatot a szövetségesének tart, amely most hajt végre fejlesztéseket és beruházásokat annak érdekében, hogy megőrizze a munkahelyeit illetve újakat hozzon létre. 

Szijjártó: történelmi gázvásárlási megállapodás született a Shellel

2020.09.04.
Történelmi, hosszú távú gázvásárlási megállapodás született a Shellel, lekötötték a visszagázosításhoz szükséges kapacitásokat, ezzel mindkét feltétel teljesült a cseppfolyósított gáz (LNG) érkezéséhez a krk-i LNG terminálról - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Szijjártó: a magyar gazdaság leállását kell megakadályozni

2020.09.02.
A koronavírus-járvány második hullámában a magyar gazdaság korábban látott részleges leállását kell megakadályozni, és ehhez az egyik legjobb eszköz a határokon életbe léptetett korlátozó intézkedések sorozata - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, ahol átadta a Tecnica Ungheria Kft. beruházástámogatási okiratát.

Az agrárminiszter szerint fontos a magyar gazdák védelme

2020.09.02.
Kálovics Tibor
Nagy István agrárminiszter az uniós mezőgazdasági miniszterek keddi informális ülésén Koblenzben úgy nyilatkozott, hogy a vírushelyzetben bizonyították a magyar gazdák, hogy biztosítani tudják a magyar emberek élelmiszerellátását.
Címkék: agrárium

Több mint 15 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset júniusban

2020.08.31.
Kálovics Tibor
A Központi Statisztikai Hivatal bejelentése szerint az első félévben 395 ezer forint volt a bruttó átlagkereset amely 9,9 százalékkal volt magasabb mint egy évvel ezelőtt. A bruttó átlagkereset júniusban 421 700 forint volt, amely 15,6 százalékkal volt magasabb mint a tavalyi év ezen szakaszában.
Címkék: fizetés

Az idei évre elfogytak a bolygó természeti erőforrásai - ma van a túlfogyasztás világnapja

2020.08.22.
A covid járvány miatt tavalyhoz képest több mint három héttel későbbre, augusztus 22-ére esik idén a túlfogyasztás világnapja, vagyis az a dátum, amikorra a Föld lakossága elhasználja a bolygó egyéves erőforrásait.

A népességnövekedésben is érezteti hatását a falusi csok

2020.08.21.
Kálovics Tibor
A települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Vas megyei Horvátzsidányban úgy nyilatkozott, hogy a falusi családi otthonteremtési kedvezmény bevezetése után kilencszáz olyan településen indult újra a népesség növekedése, ahol korábban csökkent a lélekszám.

Elkezdődött a szüret

2020.08.08.
A legkorábbi érésű szőlőfajta, a Csabagyöngye szedésével szombaton megkezdődött a szüret Magyarországon - mondta a Varga Pincészet Kft. társtulajdonos-ügyvezetője a Somogy megyei Ordacsehiben.
Címkék: bor

Lépcsőzetesen visszaállítják a 13. havi nyugdíjat

2020.08.08.
Kálovics Tibor
Tállai András úgy nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, hogy jövőre megindul a 13. havi nyugdíj lépcsőzetes visszaállítása, és a nyugdíjasok az elmúlt négy év során mintegy 220 milliárd forint extra kifizetést kaptak.

Házhoz rendelt ételeket ellenőrzött a Nébih

2020.08.06.
Öt termékkategóriában összesen 26 készételt rendelt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) termékteszt programja. Pizzák, tészták, frissensültek, hamburgerek és a távol-keleti konyha levesei kerültek ellenőrzés alá. A laboratóriumi eredmények alapján három vendéglátó egységben helyszíni ellenőrzést tartottak a hivatal hatósági felügyelői. Egy vendéglátó vállalkozás működését a szakemberek ideiglenesen felfüggesztették.

Ezeket a cikkeket olvastad már?