Blogolj!

Nyomtatott formában is elérhető már a Magyar Állampapír Plusz

Ragnar Volarus

Fogynak a pozitív jelzők. Lassan nehéz lesz megtalálni a megfelelőt a Magyar Állampapír Pluszra. Nem is olyan régen arról számolhattunk be, hogy folyamtosan lépte át a nagyobbnál nagyobb jegyzési értéket a MÁP+.

Igazi sikersztori a Magyar Állampapír Plusz

A várakozások felett teljesít a Magyar Állampapír Plusz, június óta mintegy 2000 milliárd forintért vásárolt a lakosság az új megtakarítási formából - nyilatkozta Varga Mihály pénzügyminiszter. A Magyar Állampapír Plusszal (MÁP+) az egész ország jól jár, a magyar emberek számára kiemelkedő hozamot kínál, egyúttal Magyarország stabilitását is erősíti - mondta el Varga Mihály kiemelve, hogy a legfrissebb adatok szerint a júniusi bevezetése óta több mint 1981 milliárd forintot jegyeztek az új állampapírból.

Most pedig újabb örömhír ér minket, amit Varga Mihály pénzügyminiszter is megosztott velünk a FacebookjánHétfőtől ugyanis a Postán már nyomdai formában is elérhető Magyarország legnépszerűbb befektetési formája, a Magyar Állampapír Plusz. Hat címletben, tízezer forinttól egészen kétmillió forintig, a piacon elérhető legmagasabb kamatozással. Az elektronikus MÁP+-ból már több mint 2500 milliárd forintot jegyeztek a magyar családok.

Tehát mostantól a postán ha megkérdik tőlünk búcsúzáskor, hogy sorsjegyet adhatnak -e, bátran vágjuk rá: Inkább Magyar Állampapír Pluszt szeretnék. Ezzel tovább írhatjuk a sikersztorit.

Fotó: Facebook

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/85212/pics/lead_800x600.jpg
Magyar Állampapír Plusz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?