Blogolj!

Több mint 220 ezren töltötték le a Mabisz kárbejelentő alkalmazását

Kálovics Tibor

2019. januárja óta több mint 220 ezen töltötték le a Magyar Biztosítók Szövetségének e-kárbejelentő alkalmazását.

Fotó: mabisz.hu

Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője az M1-nek nyilatkozva elmondta, hogy az e-kárbejelentőn keresztül eddig több mint 4200 kárbejelentés érkezett a biztosító társaságokhoz és a Mabiszhoz. Kiemelte, hogy a személyi sérüléseken kívül az összes magyarországi baleset 5-6 százalékát már e-kárbejelentőn keresztül intézik a magyarok. 

Lambert Gábor hozzátette, hogy az applikáción keresztül eddig 800 ezer magyar biztosítótársasági ügyfél kapott egy olyan QR-kódot, amelyet kitöltés nélkül betudják olvasni szerződéses adataikat kárbejelentéskor. A szakember elmondta, hogy átlagosan 20-25 perc alatt töltik ki a felhasználók az e-kárbejelentőt. 

A Mabisz képviseletében nyilatkozó szakember szerint az e-kárbejelentés egyszerűsödött, de az alkalmazáson intézhető ügyek köre is kibővült. Példaként hozta fel, hogy az applikációval már el lehet indítani a kárberendezést cascóra, valamint be lehet jelenteni külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is 

Címkék: MABISZ
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/84077/pics/lead_800x600.jpg
MABISZ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?