Blogolj!

A magyar-tajvani üzleti kapcsolatok erősítésén dolgozik a BKIK

Dorogi László

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke bemutatkozó munkalátogatáson fogadta Andrew Y. Chang tajvani nagykövetet és delegációját a BKIK székházában április 16-án.

Fotó: bkik.hu

A megbeszélésen a kamarai együttműködési lehetőségekről, a tajpeji smart city nemzetközi kiállításról és a Tajvani Kereskedelmi Központ által szervezett éves nemzetközi expókról és kiállításokról is esett szó. A tajvani delegáció köszönetét fejezte ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara irányába, hogy részt vettek a Tajpej Smart City fórumon, továbbá kiemelték, szívesen látnának budapesti cégeket a szépségipari, elektronikai és informatikai nemzetközi expókon és kiállításokon.

Nagy Elek, a BKIK elnöke elmondta lendületet akar adni a magyar-tajvani üzleti és kereskedelmi együttműködésnek, továbbá szeretné az intézményes kapcsolatokat is erősíteni. Ennek egyik fontos állomása lesz az április 29-én, hétfőn rendezendő tajvani üzletember találkozó, amelynek delegációit április 30-án a Tajvani Kereskedelmi Központtal közösen fogadja a BKIK a kétoldalú üzleti együttműködés erősítése céljából.

A tajvani cégek elsősorban műanyagipari, textil alapanyagokat gyártó és csavargyártó gépeket, valamint pumpákat és szivattyúkat gyártó, forgalmazó magyar vállalkozásokat keresnek - derül ki a bkik.hu beszámolójából.

Címkék: BKIK
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/72048/pics/lead_800x600.jpg
BKIK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?