Blogolj!

Idén is az OTP az "Év Alapkezelője"

Kálovics Tibor

Az idei évben is az OTP nyerte el a Privátbankár.hu által kiírt az "Év alapkezelője" díjat. Az „Év Feltörekvő Portfoliómenedzsere”  díjat Hosszú Ferenc nyerte el. 

Fotó: budapestbank.hu

A Privátbankár.hu szakportál minden évben átadja a legjobb alapoknak és alapkezelőknek járó elismeréseit. Az idei gálán ismét a tavalyai győztes OTP Alapkezelő diadalmaskodott az "Év Alapkezelője" kategóriában. 

Az OTP összesen öt díjat nyert el, mivel az „Év Feltörekvő Portfoliómenedzsere” elismerést Hosszú Ferenc befektetési igazgató nyerte el, valamint további három első díjat nyertek az OTP Alapkezelő értékpapír alapjai. Kategóriájában első helyezett lett az OTP Orosz Részvény Alap, az OTP Klímaváltozás 130/30 Alap, illetve az OTP Föld Kincsei Alap.

Az alapokat objektív szempontok alapján díjazták. Az értékelés három éves kockázatarányos hozamot tekintő számmisztikai méréseken alapult. A legjobb alapkezelőt és a porfóliómenedzsereket az alapkezelői szakma (40% súllyal), a befektetési szolgáltatók és a sajtó (20% súllyal), valamint internetes szavazással a közönség (40% arányban) választotta ki.

Címkék: OTP
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/70871/pics/lead_800x600.jpg
OTP
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?