Blogolj!

Wizz Air: új úticélok és 30 millió utas a magyarországi járatokon

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága és Magyarország hazai légitársasága jelentős mérföldkövet ért el a mai napon, amikor 30 milliomodik utasát üdvözölte magyarországi járatain.

fotó: civishir.hu

A szerencsés utas a barcelonai járattal érkezett. Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air így már két magyarországi bázisról üzemeltet járatokat összesen 15 repülőgéppel. A legfrissebb adatok szerint a légitársaság magyarországi tevékenysége közvetetten több mint 4500 munkahely megteremtését támogatja.

A cég a 2019. téli menetrendjét is nyilvánosságra hozta, ebből kiderül, a Wizz Air 12 százalékkal növeli kapacitásait a magyar piacon az október 27-én induló téli menetrendi időszakban.

A magyar hátterű légitársaság Budapestről London Gatwick, Oslo és Castellón, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta kerül fel az úti célok térképére.

A diszkont légitársaság tavaly több mint 5 millió utast szállított Magyarországról induló és az országba érkező járatain, ez évi közel 20 százalékos növekedés, és meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát.

Címkék: úticélok, Wizz Air
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/69638/pics/lead_800x600.jpg
úticélok,Wizz Air
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?