Blogolj!

Versenyelőnyt jelent a Kamarai Bizalom a fővárosi vállalkozásoknak

Dorogi László

Februárban állítja ki első Kamarai Bizalom okleveleit a Budapestei Kerskedelmi és Iparkamara. A minősítés bizonyos eljárásokban előnyt jelent a minősített vállalkozások számára, a védjegy célja, hogy segítse a budapesti vállalkozások újabb piachoz jutását.

A BKIK tervei szerint februárban 50 Kamarai Bizalom oklevelet állít ki azon regisztrált vállalkozások számára, akik megfelelnek az elbírálási kritériumoknak. A BKIK bizalmi védjegye egyelőre az önkéntes kamarai tagok számára kínál lehetőséget, hogy szélesebb körben is ismertté tegyék vállalkozásukat

A szolgáltatás alapvető célja, hogy segítse a budapesti vállalkozások újabb piachoz jutását, egyúttal növelje a bizalmat a hazai vállalkozói környezetben. A Kamarai Bizalom márka ezen felül lehetőséget biztosít a nemzetközi kamarai minősítés megszerzéséhez a kamarák nemzetközi hálózata révén.

A Kamarai Bizalom, mint a BKIK elfogadott partnerminősítő rendszere minden minősített kamarai tag számára ismertséget és kamarai ajánlást jelent, továbbá azt, hogy a vállalkozás kamarai kontrollal rendelkezik. Ez bizonyítja ugyanis, hogy a cég valóban létezik, megbízható partner, valamint ténylegesen azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, melyeket megjelenít honlapján, hirdetési felületein.

A vállalkozásoknak már csak azért is megéri a minősítésre regisztrálni, ugyanis a BKIK a rendszer életbe léptetésével egyidejűleg megkezdte a tárgyalásokat a hazai hatóságokkal, hogy elősegítse a kamarai minősítéssel rendelkező vállalkozások versenyelőnyét.

A Kamarai Bizalom megszerzésének feltétele a teljes regisztrációs folyamat betartása és a kamaránál önkéntes tagként eltöltött legalább egy év. A regisztrációs lap beérkezését követően egy Minősítő Testület ellenőrzi a dokumentumokat és ha mindent rendben találnak, akkor javaslatot tesznek az oklevél kiadására.

A Kamarai Bizalom védjegy a kiadástól számított egy éves időtartamig marad fenn, de az egy év lejárta után lehetőség nyílik a vállalkozások számára a hosszabbításra, erről pedig tájékoztatást is kapnak az érintett vállalkozások a határidő előtt.

A minősítési követelmények részleteit a BKIK honlapján érhetik el.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/68323/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?