Blogolj!

Visszahívás: Idegen anyagot találtak egy bébiételben

A Nébih tájékoztatása szerint pénteken érkezett közérdekű bejelentés alapján, egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben. A cég a visszahívás mellett döntött.

fotó: ovko.hu

Cég honlapján azt közölte, hogy elővigyázatosságból a fenti lejárati idejű terméket visszahívja a forgalomból és vizsgálatot indítanak. Szerintük a vásárlótól kapott fotó alapján valószínűleg a gyümölcsben lévő növényi pektin vált ki a hőkezelés során, ami egy természetes folyamat. Ezt vélhette a vásárló idegen anyagnak.

"Bekértük az anyagot és független laborban bevizsgáltatjuk. Ezzel együtt a vásárlók és elsősorban a babák védelme miatt azonnal intézkedtünk, hogy a polcokról szedjék le ezt a minőségmegörzési idejű terméket."

A termék adatai:

  • Termék megnevezése: OVKO Körte almával hozzáadott cukor nélkül, 5 hónapos kortól
  • Kiszerelés: üveg, 190 g
  • Minőségmegőrzési idő, tételazonosító: 07.12.2020. L:2Z

A cég azt kéri, hogy, amennyiben vásárolt ebből a minőségmegőrzési idejű termékből, akkor azt vigye vissza abba az áruházba, ahol vásárolta.

A Nébih is arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel és vigyék vissza a vásárlás helyére. Fontos kiemelnünk, hogy a panasz csak a fent jelzett minőségmegőrzési idejű termékre vonatkozik!

Címkék: bébidesszert, Nébih
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/67562/pics/lead_800x600.jpg
bébidesszert,Nébih
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?