Blogolj!

Ígéretes volt a gazdaság teljesítménye a harmadik negyedévben

Szárnyaló GDP, emelkedő bérek, aktív Kamara, izmosodó startupok és egyre több elektromos autó: a harmadik negyedév gazdasági fejleményei bíztatóak voltak.

Jó hírek a gazdaságból

A negyedév során jó hírek érkeztek a magyar gazdaság háza tájáról: szárnyalt a GDP,megállíthatatlan az építőipar, erősödni kezdett a forint, jelentősen nőttek a fizetések, fehéredett a gazdaság, csökkentek a vállalkozások adminisztrációs terhei, felminősítésre számíthattunk a nemzetközi hitelminősítőktől, a 2019-es költségvetés pedig stabilitást és fejlődést tükröz. Külön sorozatban számoltunk be az online számlázás körüli változásokról és a NAV ehhez nyújtott segítségéről is.

A BKIK hírei

A Blogstar folyamatosan követte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara körüli történéseket, legyen szó az Ipari Tagozat új elnökének kinevezéséről, a Pozsonyi Pikniken történő részvételről, a mestervizsgákról, vagy a BKIK véleményéről gazdasági kérdésekben.

Dübörögnek a startupok

Több blogunk is kiemelten követte a magyar startup-világ és a Millenáris Startup Campus fejlődését. Beszámoltunk a beruházásról, a hivatalos megnyitóról, a Budapesten előadó nemzetközi szaktekintélyekről, az itt tartott előadásokról, és interjúkat készítettünk a legsikeresebb hazai kockázati tőkebefektetőkkel és vállalkozókkal is. Bemutattuk a Microsoft és az MSC együttműködését, valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kezdeményezéseit is.

Terjed az elektromobilitás

A Smarturban blog folyamatosan hírt adott az E-Mobi töltőállomás-hálózatának fejlődéséről, megvédte a céget az ellenséges médiatámadásokkal szemben, emellett beszámolt az elektromos autózás új fejleményeiről, a luxusmárkák új modelljeiről és a jövőbeli fejlesztési irányokról, valamint megemlékeztünk az elektromobilitás korai történetéről is. A blogban emellett helyet kaptak az okosvárosok aktuális kérdései is, mint például a kibertámadások elleni védekezés.

 

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/66831/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?