Blogolj!

Halottaiból támadt fel gyermekkorunk kedvenc csokija!

Pintér M. Lajos

Örömhír a karácsonyfa alá: négy év után ismét kapható a Piros Mogyorós.

Visszatér a boltokba a legendás magyar márka, a Piros Mogyorós – írja a Figyelő alapján a portfolio.hu.

A Mondelez Hungária 2014-ben a márka tulajdonosaként döntött a gyártás leállításáról. A négy éve nem gyártott Piros Mogyoróst most egy magyar, az édesiparban két évtizedes kereskedelmi tapasztalattal rendelkező vállalkozás éleszti újra, miután megszerezte a márka jogait.

A P.O.P. Kft tulajdonostársa és ügyvezetője, Szabó György elárulta: idén november elején, a karácsonyi édességszezonra jutott el a társaság oda, hogy ismét a boltokba kerülhetett a Piros Mogyorós. Újra lehet kapni gyermekkorunk kedvenc csokiját például az Auchan- és a Spar-láncban, a Mol és az OMV shopjaiban országszerte.

A cég visszahozta a piacra a kétféle klasszikus, tej- és étcsokoládés táblás terméket, emellett kétféle szeletes, valamint egy 250 grammos nagy táblás terméket fejlesztettek. Ami a gyártást illeti, a Vajdaságban találtak a feladatra egy 100 százalékban hazai tulajdonú és 90 százalékban magyar munkaerőt foglalkoztató nagy múltú családi vállalkozást.

Érdekesség, hogy a gyártás megszervezése előtt reprezentatív piackutatást végeztek, amiből kiderült: a teljes lakosság körében 92 százalékos a márka ismertsége és a megkérdezettek vásárlási hajlandósága is 79 százalékra rúgott.

Címkék: Piros Mogyorós
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/66622/pics/lead_800x600.jpg
Piros Mogyorós
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?