Blogolj!

Nagy forgalomra számítanak a CBA-nál

Kálovics Tibor

Fodor Attila a CBA kommunikációs igazgatója a társaság sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az üzletlánc 3-5 százalékos növekedésre számít a jövő héten amely kereskedelmi szempontból az év legerősebb hetének számít. 

Fotó: magyaridok.hu

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a Mikulás időszak alapján a karácsonyi szezon idén erősebb lehet mint egy évvel korábban. Véleménye szerint a forgalom mértékét meghatározza az üzletek mérete és így a CBA szupermarketeiben a vásárolt termékek mennyisége karácsonykor a kétszeresét-háromszorosát is elérheti az év közben értékesített mennyiségnek. 

Fodor Attila elmondta, hogy gyakorlatilag az összes termékkör iránt nagyobb a kereslet karácsony táján és ez leginkább a halárú eladásában látszik meg, mivel 30-35 százalékát ekkor vásárolják az emberek ezeknek a termékeknek. 

Az élelmiszerlánc tapasztalatai szerint évről-évre nagyobb az érdeklődés a minőségi termékek iránt. Az igazgató elmondta, hogy az üzletekben már hetek óta készülnek a karácsonyi időszakra, de a friss termékek fogyásából is érezhető karácsony közeledte. 

A CBA üzleteiben a legnagyobb forgalomra jövő hét péntek-szombat-vasárnap számítanak. 

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/66405/pics/lead_800x600.jpg
élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskeresk
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?