Blogolj!

Agrár Széchenyi Kártyát kínál az MKB

Az MKB Bank közel hetvenéves vállalatfinanszírozási tapasztalattal, innovatív megoldásokkal, szakértő hozzáértéssel és fejlesztési ötletekkel segíti az elsődleges feldolgozóiparban tevékenykedő vállalkozásokat.

Az MKB által nyújtott Agrár Széchenyi Kártya hitel egy olyan kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességvállalási díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció, amely egyesíti a hitel- és a bankkártya előnyeit, mégpedig úgy, hogy a fizetendő kamat 1% alatt maradhat. A hitel célja a mikro-, kis- és középvállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalása. Az igényelt összeg szabadon felhasználható, és szinte költségmentesen a számlán tartható, így akár tartaléknak is tekinthető. A hitelhez kapcsolódó bankkártya segítségével pedig az igénylő gyorsan hozzáférhet a hitelkerethez, készpénz nélkül vásárolhat belföldön és külföldön egyaránt.

A hiteligénylési lehetőség kapuja minden olyan vállalkozás előtt nyitva áll, amely mezőgazdasági termékek elsődleges feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozik és legalább egy éve működik a piacon.

Az agrárvállalkozásokon túl az MKB szeretne segítséget nyújtani a cukrászok, pékek és a húsfeldolgozók finanszírozásban is. A kézműves termékeket előállító manufaktúrák részéről a hozzáadott érték sokszor plusz invesztíciót igényel, ezért az Agrár Széchenyi Kártya hitel számukra is kiváló lehetőségeket biztosíthat.

Az MKB támogatta például Szó Gellértet és Dánielt vállalkozásuk, a G&D Kézműves Cukrászat és Pékség fejlesztésében, egy újabb cukrászda megnyitásában. A testvérpár 2015-ben a pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltortával, 2016-ban pedig az Őrség Zöld Aranya tortával nyerte el az Ország Tortája címet.

(Nyitókép: az Őrség Zöld Aranya torta, forrás: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete)

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/59843/pics/lead_800x600.jpg
agrárium,hitel,mkb,széchenyi kártya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?