Blogolj!

Az egyik legsikeresebb startup-befektető Budapesten

Szeptember 12-én este rendezik a régió új kreatív központja, a Millenáris Startup Campus nyitóeseményét. A központ bérlői, vendégei és a hazai startup-világ szereplői számára szervezett rendezvény egyik díszvendége a világ egyik legsikeresebb korai fázisú befektetőcsoportja, a 500 Startups partnere, Marvin Liao.

A 2010-ben alapított 500 Startups már több mint 2000 vállalkozásba fektetett be a világ 60 országában, melyek közül azóta több az amerikai tőzsdére lépett, vagy felvásárlást követően ismert nagyvállalatok részévé vált. Marvin Liao a Szilícium-völgyi cégek mentoraként, korábban pedig a Yahoo!-nál üzletfejlesztési vezetőként eltöltött évtized alatt szerteágazó tapasztalatokat szerzett a technológiai szektorról Ázsiában, Európában, Észak- és Dél-Amerikában, így biztosra vehető, hogy a hazai vállalkozók számára is hasznos tudást ad majd át.

Rajta kívül az este vendége lesz Jasmína Henniová, az osztrák Pioneers startup-közösség közösségfejlesztési vezetője, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest, és Böszörményi Nagy Gergely, a Design Terminal ügyvezetője, valamint olyan sikeres hazai startupok alapítói, mint a Prezi, a Ustream, a Tresorit, a Distinction és a Turbine.AI.

A felszólalók névsorát látva elmondható, hogy a Millenáris Startup Campus már működése első hónapjaiban is komolyan veszi a küldetését, hogy a világszínvonalú innováció regionális központjává váljon.

A nyitórendezvényre korlátozott számban az Eventbrite oldalon lehet jelentkezni.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/58241/pics/lead_800x600.jpg
millenáris startup campus,startup
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?