Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Zajlott az élet a kamara standjánál

Dorogi László

A X. Pozsonyi Pikniken – története során először - a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is standdal, Csoltó Gábor elnökkel és Zsabka Zsolttal, az Ipari Tagozat frissen megválasztott elnökével képviseltette magát. Az érdeklődők elsősorban fogyasztóvédelmi kérdésekkel fordultak a kamara megjelent képviselőihez a jubileumi rendezvényen.

Fotó: Rácz László/N3 Kommunikáció

Nagy volt a nyüzsgés a BKIK standjánál a X. Pozsonyi Pikniken, ahol nem csak a kamara, hanem a Békéltető Testület is megjelent. Alig három óra alatt a kihelyezett szórólapok jelentős részét elkapkodták az érdeklődők és összességében is elmondható, hogy mind a vállalkozások, mind a BKIK szempontjából igazán hasznosan telt az egész nap.

Az érdeklődők valódi válaszokat kaptak kérdéseikre, ami üdítően hatott rájuk a korábban már megszokott, könyökükön kijövő „igen, de”, vagy „egyrészt-másrészt” feleletek után. De a vállalkozások nem csak ebből érezhették, hogy új, friss szelek fújnak a Krisztina körúti központban, hiszen a Pozsonyi Piknik előtt a BKIK tagcsoportjainak képviselői felkeresték a helyi és nem helyi vállalkozásokat, amelyeknek lehetőséget biztosítottak a megjelenésre, szórólapjaikon keresztül  – bőven ötezer forint feletti értékű - ingyen reklámhoz juttatták a kkv-kat, így az érdeklődők ezekkel is megismerkedhettek a BKIK és a Békéltető Testület munkáján kívül.

A nap folyamán az érdeklődők - ahogy azt Károlyiné Cser Ágnestől, a XVIII. Kerületi Tagcsoport ügyintézőjétől megtudtuk - elsősorban fogyasztóvédelmi kérdésekkel fordultak a BKIK standjához, s ezekre a kérdésekre a helyszínen nem csak a kihelyezett különböző kiadványok, hanem a fogyasztóvédelemmel foglalkozó szakemberek is segítettek válaszokat találni.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/57852/pics/lead_800x600.jpg
BKIK,Csoltó Gábor,Pozsonyi Piknik,Zsabka Zsolt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?