Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Zsabka Zsolt lett a BKIK Ipari Tagozatának új elnöke

Dorogi László

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Küldött Gyűlése egyhangúan Zsabka Zsoltot, a Diagramma Zrt. vezérigazgatóját választotta meg a tagozat új elnökévé.

Fotó: Rácz László/N3 Kommunikáció

A BKIK Ipari Tagozatának Küldött Gyűlése kedd délután, 17 igen szavazattal, 0 nem és 0 tartózkodás mellett, egyhangúan választotta meg a tagozat új elnökének Zsabka Zsoltot, a Diagramma Zrt. alapítóját és vezérigazgatóját.

Zsabka Zsolt megválasztását követően a küldöttek előtt Csoltó Gábornak, a BKIK elnökének mondott köszönetet azért, hogy ilyen jól működő, összetartó és egységes Ipari Tagozatot hozott létre. Nem feledkezett meg Dr. Vadász Györgyről sem, aki bevezette őt a kamarai világba. Zsabka első elnöki beszédét azzal zárta, hogy vállat vállnak vetve fognak azért küzdeni, hogy a BKIK Ipari Tagozata megérdemelt helyére kerüljön a budapesti vállalkozások szemében.

"Az eddig megkezdett munkát visszük tovább és továbbra is szorosan az elnökséggel együttműködve fogjuk vezetni az Ipari Tagozatot. Új elnökként az egyik legfontosabb feladatomnak a fiatalítást tartom, ebből a megfontolásból létrehozunk egy mentorprogramot, hogy a hozzám hasonló fiataloknak segítséget tudjunk nyújtani, továbbá el fogunk látogatni a főváros tulajdonában álló nagyvállalkozásokhoz, hogy vállalkozásainknak segítsünk kapcsolatba kerülni velük"

– nyilatkozta a Blogstarnak Zsabka Zsolt.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/56347/pics/lead_800x600.jpg
BKIK,Ipari Tagozat,Zsabka Zsolt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?