Blogolj!

Varga Mihály szerint stabilitást és fejlődést tükröz a 2019-es költségvetés

Varga Mihály pénzügyminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Lónyán elmondta, hogy a kormány igyekszik nagy elődeihez hasonlóan képviselni a magyar emberek érdekeit, és szerinte a jövő évi költségvetés egyszerre tükröz stabilitást és fejlődést.

Fotó: MTI

A pénzügyminiszter Lónyay Menyhért, a kiegyezés korának pénzügyminiszterének felújított sírkápolnájának avatásán mondott beszédet ahol kitért arra, hogy a kormány döntéshozatali gyakorlata is a stabilitás és a fejlődés jegyében működik.

Varga Mihály szerint a kormány céljai a közeljövőben a magyar emberek védelme, a gazdaság növekedési ütemének fenntartása, a családok támogatása valamint a teljes foglalkoztatottság elérése.

A miniszter szerint a kormány jövőre is tartani szeretné szigorú költségvetési politikáját mivel ennek volt köszönhető az államadósság csökkentése. Hozzátette, a kormány a jövőben több beruházást is elindít, amelyre 4000 milliárd forint áll rendelkezésre.

Varga Mihály kifejtette, hogy tovább növelik a gyermekvállalásra és gyermeknevelésre fordítható összeget is, valamint reménykedik benne, hogy a gazdaság megfelelő működése esetén idén is tud a kormány nyugdíjprémiumot biztosítani.

A teljes foglalkoztatás szintén a kormány céljai között szerepel és így folytatva lesznek a munkahelyteremtési programok valamint azok a vállalkozások is támogatva lesznek, amelyek bővítenék alkalmazottaik számát.

1
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/55279/pics/lead_800x600.jpg
munkahely,munkahelyteremtés,Varga Mihály
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-07 11:21:34
Van annak valami diszkrét bája, hogy a Varga miniszter úr által elmondottakkal szöges ellentétben a JOBBIK nevű nevetséges alakulat "GAZDASÁGI KEREKASZTAL" létrehozását kezdeményezi, mondván, hogy a magyar gazdaság mutatói egyenesen siralmasak !!!!
Mondja ezt az a JOBBIK, amelyik a teljes széthullás határán tántorog, és immár nyakig úszik az adósságban is, hiszen alsó hangon számolva 720 milliós "sara" van, egyelőre !!!!
Aranyos, nem ?!
Nem inkább a saját pénzügyeiket kellene helyrerakni, ahelyett, hogy ökörségekkel foglalkoznának ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?