Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Megjelent az étel - és italautomaták módosításáról szóló rendelet

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent az étel - és italautomaták üzemeltetéséről, valamint az automaták beszerzéséhez nyújtandó támogatások módosítása.

Fotó: KamaraOnline

A rendeletnek alapvetően két fő célja van: a nyerstej automaták kiszolgálják a friss tejre vágyó fogyasztókat, valamint, hogy minden jogkövető vállalkozás megkapja az állami támogatás maximális összegét az automata üzemeltetése után.

Az automaták július 1-től már csak automata felügyeleti egységgel használhatóak mivel így a NAV könnyebben rálát a forgalmi adatokra, az üzemeltető pedig nyomon tudja követni a készletfogyást.

Az állami támogatás összege 120 ezer forint amibe a július 1-je utáni időszakra vonatkozó felügyeleti szolgáltatási díj is beleszámíthat, ha az erről szóló számla november 30-áig kiállításra kerül.

A vállalkozás a támogatásra akkor is jogosult, hogyha a felületi egység telepítése már július előtt megkezdődött de valamilyen technikai probléma miatt nem készült el időben. Ebben az esetben szeptember 30-ig kell telepíteni az egységet.

A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint eddig több mint 20 000 automatába szerelték be a felületi egységet. A tárcánál hangsúlyozzák, hogy a felületi egység beszerelése szinte példátlan az Európai Unióban és reményeik szerint ez egy innovatív megoldás lesz.

Címkék: NAV
https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/54981/pics/lead_800x600.jpg
NAV
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?