Blogolj!

Irinyi Terv – sikeres vállalkozások, fejlődő társadalom

A kormány újraiparosítási programjával azt akarja elérni, hogy megteremtse a magyar gazdaság hosszú távú, fenntartható növekedésének hajtóerejét. A bővülés, a fenntartható gazdasági növekedés útja a termelékenység emelésén, a technológiai fejlesztéseken és a kapacitásbővítésen át vezet, írta a nemzetgazdasági tárca közleménye.

Éppen ezért fontos, hogy segítsék az olyan cégeket, mint például a BHE Bonn Hungary Kft., amely egy komoly tudományos háttérrel bíró vállalat. Kimagasló érték, hogy a cég egy igen innovatív és erős piaci versenynek kitett területen, a rádiófrekvenciás és mikrohullámú rendszerek fejlesztése és gyártása terén elismerésre méltó eredményeket ér el, valamint az, hogy vállalat által kínált megoldásokat négy kontinensen, közel 30 országban használják.

Amikor gazdaságfejlesztésről gondolkodunk, mindig kiemelt hangsúlyt kapnak a magyar kis- és középvállalkozások – mondta Pomázi Gyula helyettes államtitkár az Irinyi Terv keretében nyújtott támogatói okirat ünnepélyes átadásakor.

Az a feladat, hogy támogassák a vállalkozásokat abban, hogy egyre magasabb célokat tűzhessenek ki maguk elé, azért a Nemzetgazdasági Minisztérium több mint 99 millió forinttal támogatta a BHE Bonn Hungary Kft. 198 millió összértékű, jelismétlő hálózati berendezéseinek fejlesztését.

A kutatóhelyek és a vállalkozások kapcsolatának erősítésével, valamint a gazdasági szabályozás eszközeivel kíván a kormány maga is hozzájárulni ahhoz, hogy az új tudományos eredmények megjelenjenek a termelésben, s ezáltal a piacokon. Csak erős gazdasági alapokra, sikeres vállalkozásokra támaszkodva építhető fejlődő társadalom.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/48942/pics/lead_800x600.jpg
BHE Bonn Hungary Kft,Irinyi terv,Pomázi Gyula,támogatói okirat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?