Blogolj!

BME konferencia – irány akár Szilícium-völgy!

Milyen az elektromos autók vezérlőrendszerének és a tőzsde informatikai hátterének működése, az agilis marketing, a mesterséges intelligencia szerepe az árazásban? Kérdések, amelyekre választ kapunk az immár harmadik alkalommal, a Magyar Közgazdasági Társaság Műegyetemi Ifjúsági Szervezete által megrendezésre kerülő Business & Technology témájú konferencián február 20. és 22. között.

Szóba kerülnek továbbá olyan érdekes témák, mint a growth hacking marketingmódszer vagy a tőzsde informatikai háttérrendszerének a működése…

A konferencián előad Szilágyi György, a Tresorit társalapítója. A Budapesti Műszaki Egyetemről induló startup olyan felhőszolgáltatást nyújt felhasználói számára, melynek elsődleges célja a tökéletesen biztonságos felhasználói élmény garantálása. Szakértelmükre már a legnagyobbak is felfigyeltek, hiszen neves szilícium-völgyi vállalatokkal is együtt dolgoznak.

Az érdeklődők meghallgathatják továbbá Mándó Milán, a Minner alapítójának előadását. A brókerből lett margeting szakember nevéhez fűződik többek között a Minner Akadémia is, mely vállalkozóknak, szabadúszóknak ad professzionális képzéseket.

Az MKT BME háromnapos rendezvénye a Műegyetem Q épülete (1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.) B szárnyának 404-es termében lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni ide kattintva lehet.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/48761/pics/lead_800x600.jpg
BME konferencia,Magyar Közgazdasági Társaság Műegyetemi Ifjúsági S
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?