Blogolj!

Az Alpha-Vet gőzerővel tolja a jövő szekerét

A hazai vállalkozások építik a jövőt, tartja a mottó. Ha ez igaz - és miért ne lenne az -, akkor a székesfehérvári Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. gőzerővel tolja a jövő szekerét. Tevékenységi köre szerteágazó. A klasszikus állatkórházi feladatok mellett állatgyógyszereket fejleszt, gyárt, forgalmaz, valamint otthon van az állateledelek, az állatfelszerelési cikkek kis-és nagykereskedelmében is.

Amikor dr. Móré Attila tulajdonos negyedszázada tíz millió forintért megvette a tíz emberrel dolgozó üzemet, maga sem gondolta volna, hogy 25 évvel később három gyárban, több mint 200 dolgozóval 16 milliárd forint árbevételt érnek el. Igaz, közben európai uniós támogatással fejlesztette a telephely eszközeit, illetőleg a cég energiafelhasználásának hatékonyságát. Emellett tökéletesítette a készítményeket és a vállalat technológiáját, amely időközben megbízható szakterületévé vált a pályakezdő gyakornokok képzésének is. Olyan kiváló szakmai csapatot sikerült összeszedniük, hogy az első készítményeiket már az Európai Unióban is forgalmazzák.

Minden bizonnyal hozzájuk fog csatlakozni Vitéz-Móré Tamás, az Állatorvostudományi Egyetem hallgatója is, aki gyerekkora óta a cégnél tölti a nyarakat, s ugyanott folytatja a szakmai gyakorlatokat is. Ahogy a szabadideje engedi, rendszeresen jár be a kórházba, segédkezik a menhelyen vagy éppen a kezelőben lát el feladatokat. Szereti a belgyógyászati munkát éppúgy, mint a lágysebészeti kihívásokat.

Dr. Sziebert Gergely megyei főállatorvos szerint itt lehet és érdemes is tanulni. A cég többször találkozott a hatóság ellenőreivel az elmúlt időszakban, és elmondható róla, hogy mindig jól vizsgázott.

Az eredményes vállalati munka lehetővé teszi, hogy évi ötvenmillió forint erejéig közösségi célokat támogasson a kft. Támogatják a sportot, a kultúrát, a gyermekintézményeket, s a városi kórházat is, amelynek szolgáltatásaira a cég dolgozói is mindannyian rászorulhatnak.   

Ocskay Gábor, a Fehérvár AV19 jégkorongcsapat szaktanácsadója azt emelte ki, hogy az Alpha-Vet segítette a sportáguk fejlődését. Közösen sok szép sikert értek el. „Mindig nagyon örömmel néztem és láttam, hogy dr. Móré Attila vállalkozásai milyen dinamikusan fejlődnek” – tette hozzá a sportvezető.

 

 

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/45921/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?