Blogolj!

Londoni pártfogók

A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. A Brexit izgalmait élő „City”-ben tapasztaltuk.

 

A Londoni Kereskedelmi és Iparkamara a brit főváros legnagyobb független kapcsolatépítő és az üzleti életet segítő szervezete, amely szoros együttműködésben dolgozik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával.

A brit társszervezet több száz vállalat érdekeit képviseli és széles körű gyakorlati és szakmai szolgáltatásokat nyújt tagjainak: az ingyenes üzleti kapcsolatépítés, az év minden napján ingyenes tanácsadás, jogi és HR dokumentumok létrehozása, kedvezményes exportdokumentáció, kedvezményes marketing és üzleti szolgáltatások egy harmadik féltől és a Londoni Kamara logójának használata.

A pártfogó (patron) tagság személyre szabott csomagot kínál vezető cégek számára. Lehetőséget nyújt a cég népszerűségének növelésére, és a kamara közreműködésével a politikusokkal és azok tanácsadóival, valamint a többi pártfogó taggal történő kapcsolat felvételére. A legnagyobb ilyen pártfogók: Boeing, British Airways, Pearson. Összesen 43 pártfogó tagja van a szervezetnek.

A kötelező tagdíjat az alkalmazottak számától függően határozzák meg, 1-2 ember esetén évi 582 font, 13-25 alkalmazottnál 1,201 font. 1001-2500 dolgozónál 4,987 font.

A tagsággal nem csak egy ember, hanem a vállalat minden alkalmazottja élvezheti a tagság előnyeit. A kamara állandó rendezvényekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, évente több mint kétszáz üzleti találkozóval, nemzetközi és presztízs összejövetelekkel serkenti az üzleti kapcsolatépítést.

A fontosabb események közé tartozik tagok számára politikai összefoglaló reggelik szervezése. Továbbá ingyenes események: helyi kamarai összejövetelek, nemzetközi kereskedelmi események, kapcsolatépítő reggeli/ebéd/vacsora (2-2-2 havonta), kiskereskedelmi esték.

Szerveznek különleges érdekcsoporti eseményeket is. Ilyenek például az Asian Business Association vagy a Chinese Business Association. Vannak sportrendezvények, amelyeket presztízs eseményeknek is tekinthetünk. Különleges csemege a golf, illetve a lovaspóló.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/44685/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?