Blogolj!

Dublini ablak az üzleti világra

A Budapesti Vállalkozói Napok (november 13.-14.-15.) közeledtével blogunk körbejárta a nemzetközi társintézményeket, hogy azok miként, milyen formában és hatékonysággal működnek. Úgy gondoljuk, hogy mindegyiknél találhatunk jó példákat, amelyeket célszerű a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának is átvennie. Ezúttal az íreket látogattuk meg.

Dublinban mindig zajlik az élet

A Dublini Kereskedelmi Kamara általa nyújtott valamennyi szolgáltatás célja egy minél jobban működő dublini régió létrehozása, az üzleti élet szereplőinek összekapcsolása és – mindezzel együtt - a kormányzati döntéshozatalba történő aktív beleszólás.

Több mint 1300 vállalat és 4000 egyén tagja van a Dublini Kereskedelmi Kamarának, ahol 300 ezer helyi alkalmazott érdekét képviselik. Háromféle tagságot különböztetnek meg: a kis- és középvállalkozásokra vonatkozó tagságot, továbbá a vállalati és az üzleti tagságot.

A kamara számos szolgáltatást nyújt a tagjainak, mint például az üzleti tanácsadás, a nemzetközi kereskedelmi dokumentáció a vállalatok fejlődésének elősegítésére. Ezen kívül több mint évi 130 esemény szerepel a kínálatában, amelyek 97 százaléka ingyenes.

A kamara további kedvező szolgáltatása, hogy vezető fejlesztéseket biztosít, illetve lehetőség van ingyenes konferenciaterem igénybevételére is. A tagok részt vehetnek üzleti stratégiai tájékoztatókon, továbbá csökkentett üzleti költségekkel is számolhatnak.

Az ugyancsak ingyenes értékesítési és marketing workshopokon vezető szakértőkkel konzultálhatnak és hozzáférést nyernek üzleti kapcsolatépítő eseményekhez is. Ilyen esemény például a „Tedd nemzetközivé a vállalkozásod a Dublini Kamarával”. De szervezésükben elkölthető egy vacsora az Ír Bankszövetség vezérigazgatójával, Bernard Byrnenel, illetve kiszélesítik a partneri kapcsolatok lehetőségét a nyugat-balkáni IT cégekkel. Eseménynaptárukban jótékonysági golf nap is megtalálható.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/44539/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?