Blogolj!

Megállapodás a Norvég Alappal – könnyes kacagtató videóval!

Az odáig rendben, hogy a kormány most megállapodott a Norvég Alappal, ám a hosszúra nyúlt egész ügy legmókásabb pillanatát érdemes újra felidézni, amikor a kis csacsi Gulyás Márton „civil” szemrebbenés nélkül bevallja Kálmán Olgának az ATV stúdiójában, bizony a norvég pénzből szerveztek tüntetést Lázár János ellen. Kálmán meg majd leesik a székről.

Magyarország megállapodott a Norvég Alappal, így folytatódhatnak a kifizetések - közölte Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára azon a budapesti konferencián, amelyet a Transparency International Magyarország szervezett a korrupcióellenes világnap alkalmából.

Csepreghy a megállapodás kapcsán Magyarország jogállami jellegét hangsúlyozta.

Kifejtette: a kormánynak továbbra is az a véleménye, hogy egyes civil szervezetek szabálytalan módon részesülnek támogatásban az alap révén. A megállapodás ténye azonban azt tükrözi, hogy Magyarországon megfelelően működnek a jogérvényesítési mechanizmusok, és a kormány tiszteletben tartja a jogszerűség követelményét.

Az odáig rendben, hogy a kormány most megállapodott a Norvég Alappal, ám a hosszúra nyúlt egész ügy legmókásabb pillanatát érdemes újra felidézni, amikor a kis csacsi Gulyás Márton „civil” szemrebbenés nélkül bevallja Kálmán Olgának az ATV stúdiójában, bizony a norvég pénzből szerveztek őt tüntetéseket. Kámán meg majd leesik a székről.

Gulyás Márton a videón 8 perc 30-kor arról kezd el beszélni, hogy a norvég pénzből szerveztek Lázár János ellen tüntetést az Alkotmány utca végében, a Kossuth Lajos tér sarkán, majd volt egy vonulás, amely során átmentek a Magyar Telecom székházához.

Kálmán Olga 8 perc 50-kor majd leesik a székről, háromszor is nekifut: „ezt… ezt is a…, ezt is a Norvég Alap pénzéből csinálták, ugye, nem”, és int a fejével, hogy ő most nyilván rosszul hallotta.

De nem, Gulyás „civil” nyugodtan válaszol és tovább vall.

Kálmán Olga még mindig hitetlenkedik, 10 perc 37-kor rákérdez: „A sorsnak a fintora gyakorlatilag az, hogy a Norvég Civil Alap pénzből tiltakoztak Lázár János ellen?” És segítségkérően néz interjúalanyára.

De Gulyás Krétakör Márton nem kíméli: „Része volt annak a pénznek, amit kaptunk a Norvég Civil Támagatási Alapból…”

Szóval, a megállapodás ellenére ne várjunk semmi korrektséget a norvég pénzből kiemelten támogatott "civilektől", nem fognak tudni kibújni a bőrükből.

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/23054/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?