Kiemelt bejegyzések

Két szakmát ingyen kitanulhatnak a fiatalok

Két szakmát ingyen kitanulhatnak a fiatalok

2017.08.16. | Leander

A szakképzés új lehetőséget kínálhat azoknak a fiataloknak, akiket nem vettek fel idén felsőoktatási intézményekbe.

Tovább
Százmilliók a lovasturizmus fejlesztésére

Százmilliók a lovasturizmus fejlesztésére

Tovább
Kiemelkedően elégedettek a vizes VB külföldi látogatói Magyarországgal

Kiemelkedően elégedettek a vizes VB külföldi látogatói Magyarországgal

Tovább

Az olcsóbb internet segíti a digitalizáció terjedését

A jövőben cégek adóbevallásait is az adóhivatal készítheti el, hasonlóan a magánszemélyekhez, hangzott el a Nemzeti Versenyképességi Tanács ülésén csütörtök délelőtt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ez 2018 után valósulhat meg.

Műveljük a bosnyák földet!

2017.04.19.
Nagy terjedelemben számoltak be a Bosznia-Hercegovina-i internetes portálok arról, hogy Mirsad Jašarspahić Bosznia-Hercegovina Gazdasági Kamarájának alelnöke és magyar részről Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a két kamara együttműködéséről szóló egyezményt írtak alá Szarajevóban.

Az innováció vezetheti a gazdaságot

Magyarországnak, a magyar gazdaságnak napjainkban talán minden eddiginél nagyobb szüksége van azokra a szellemi műhelyekre, amelyek képesek mások előtt járni, képesek az innovációra, a kutatás-fejlesztés legújabb eredményeinek elérésére.

Nagy segítség a hivatali adóbevallás-készítés

Több mint nyolcszázezer magánszemélynek jelent könnyebbséget, hogy az adóhivatal közreműködik a személyi jövedelemadó-bevallásának elkészítésében. Aki nem részesül ebben a könnyítésben tudja a legjobban, milyen nagy jelentősége van ennek a hivatali szolgáltatásnak.

Dezinformált az Index a 2018-as költségvetésről

Az álhírgyártás folytatódik. Az ellenzéki orgánumoknál továbbra is fontos szempont az olvasók félrevezetése, a gondolkodás alapjainak fellazítása. Ezúttal az Index lőtt túl a célon.

A családi adókedvezmény és a kedvező demográfiai adatok

A demográfiai helyzet kedvezőalakulásában is szerepe lehet a családi adókedvezmények rendszerének. Ismeretes, az előzetes adatok szerint 2016-ban 93 100 gyermek született, ami 1,5 százalékkal több, mint az előző évben. A természetes fogyás 33 800 fő volt, 6207-tel kevesebb az egy évvel korábbinál.

Orbán: A világ egyik legmodernebb beruházása Gyöngyöshalásziban

Magyarország célja, hogy továbbra is Közép-Európa termelési motorja legyen, az Apollo Tyres pedig az egyik henger ebben a motorban - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az indiai cég gyöngyöshalászi abroncsgyárának ünnepélyes átadásán.

Nem csak a szellők szárnyán repülhetünk Kazahsztánba

Felhők felett kalandozni immár nem csak képzeletben lehet Közép-Ázsiába. Kazahsztánnal tavaly kötött partnerségünk újabb fontos állomásához érkezett ma.

Eddigi legeredményesebb évét zárta a GRÁNIT Bank 2016-ban

A lakossági és a vállalati ügyfelek számára egyaránt jó hírekkel szolgált a GRÁNIT Bank pénteki közgyűlése. A pénzügyi innovációk és a hitelezés látványos növekedést eredményezett 2016-ban a GRÁNIT Bank számára.

Legyél Te is mezőgépész!

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Csoport és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) képviseletében dr. Balog Ádám, az MKB Zrt. vezérigazgatója és Harsányi Zsolt, a MEGFOSZ elnöke.
Címkék: Balog Ádám

Ezeket a cikkeket olvastad már?