Kiemelt bejegyzések

A családi adókedvezmény és a kedvező demográfiai adatok

A demográfiai helyzet kedvezőalakulásában is szerepe lehet a családi adókedvezmények rendszerének. Ismeretes, az előzetes adatok szerint 2016-ban 93 100 gyermek született, ami 1,5 százalékkal több, mint az előző évben. A természetes fogyás 33 800 fő volt, 6207-tel kevesebb az egy évvel korábbinál.

Orbán: A világ egyik legmodernebb beruházása Gyöngyöshalásziban

Magyarország célja, hogy továbbra is Közép-Európa termelési motorja legyen, az Apollo Tyres pedig az egyik henger ebben a motorban - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az indiai cég gyöngyöshalászi abroncsgyárának ünnepélyes átadásán.

Nem csak a szellők szárnyán repülhetünk Kazahsztánba

Felhők felett kalandozni immár nem csak képzeletben lehet Közép-Ázsiába. Kazahsztánnal tavaly kötött partnerségünk újabb fontos állomásához érkezett ma.

Eddigi legeredményesebb évét zárta a GRÁNIT Bank 2016-ban

A lakossági és a vállalati ügyfelek számára egyaránt jó hírekkel szolgált a GRÁNIT Bank pénteki közgyűlése. A pénzügyi innovációk és a hitelezés látványos növekedést eredményezett 2016-ban a GRÁNIT Bank számára.

Legyél Te is mezőgépész!

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Csoport és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) képviseletében dr. Balog Ádám, az MKB Zrt. vezérigazgatója és Harsányi Zsolt, a MEGFOSZ elnöke.
Címkék: Balog Ádám

Magyar cégek sikeresek lehetnek az USA-ban

Mi kell ahhoz, hogy a magyar vállalkozások érvényesüljenek az USA-ban? – tudakolta annak az amerikai-magyar üzletember találkozó legfontosabb kérdése, amelyet kedden rendeztek Budapesten.

Lázár megmentette az Igazi Csíki Sört

Alig három nap telt el tehát Lázár János csíki látogatása óta, s máris megszületett a kedvező megoldás. "A felek megegyeztek abban, hogy a Ciuc és a Csíki Sör márkanevek egymás mellett békében meg fognak férni a piacon."

Magyar buszok itthon és a világban

A magyar autóbuszgyártás régi nagy híréhez igyekszik fölzárkózni. A kabinet szívügyének tekinti a közel százötvenezer munkahelyet magában foglaló iparág megerősítését.

A béremelések is segítik a lakásépítést

A kormányzati intézkedések fokozatosan meghozzák az eredményeket. Sok fiatal várja már izgatottan, hogy a ’csok’ kedvezmények révén berendezkedhessen az új lakásba. A fölerősödött építési kedv a gazdaság fejlődésére is jótékony hatást gyakorol.

Az MKB bank a legnagyobbak közé igyekszik

Szép sikert ért el az MKB Bank tavaly, hat év után újra nyereségessé vált, az MKB Csoport pedig 9,5 milliárd forint adózás utáni eredményt realizált. Mindezt a Magyar Nemzeti Bank alelnöki tisztéből az MKB Bank vezérigazgatójává előlépett Balog Ádám vezetésével érte el a pénzintézet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?